Arama sonuçları: *

1. M

Bilkom Garantili Dualsense Değişim Süreci (D&R Mağazasından Satın Aldım)

Banada ücret iadesi deniliyor söylüyorum ellerinde stok olmasına rağmen yok deniliyor
  2. M

Garanti Sürecinde Dr.Com ile İletişim Sorunu

Sony DualSense kolumu garanti kapsamında servise gönderdim. Yaklaşık 15 gün sonra servis, değişim veya ücret iadesi onayı verdi. Ürünü Dr.com üzerinden satın almıştım. Yaklaşık 10 gündür Dr.com müşteri hizmetleriyle görüşüyorum. Defalarca kayıt oluşturdum ve aradığımda sürekli "ilgili departman...
  3. M

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

İşlemcide stok fan var gözüküyor 9060 sistemde sorun olur mu
  4. M

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Arkadaşlar bende bu sistem ile 5060 li sistem arasında kaldım birinde stok soğutucu mevcut diğerinde 5060 olanda VRAM 8 GB yeterli olur mu hangisini almak mantıklı https://app.hb.biz/CRJNwrjedm8K
  5. M

30 40 bin sistem onerisi

Merhabalar Gamze garajdan https://app.hb.biz/CRJNwrjedm8K bu sistemi buldum bende stok soğutucu bı işlemciye yeterli olur mu
  6. M

Abdullah abi sistemdeki parçaların markaları yazmıyor nasıl olacak alacağım fakat emin olamadim
  7. M

🔥İndirim KOŞ i5 14400F RX 9060 XT 16 GB DDR5 Sistem 27.065 TL 🔥🔥🔥

Abi şuan 23400 gösterir fiyat ama
  8. M

FC 26 EN UCUZ ŞEKİLDE NASIL ALINIR? EPİC

Bende almak istiyorum ama fiyat yüksek en uygun nasıl alınabilir
  9. M

25-30K Sistem Önerisi

AMD olarak varsa ben alabilirim konuyu takip ediyorum
  10. M

25bin kadar sistem önerisi Hk.

Arkadaşlar normal lol valo GTA 5 gibi
  11. M

25bin kadar sistem önerisi Hk.

Arkadaşlar 25 bin civarında bütçem var sistem önerisi rica ediyorum çok kararsız kaldim
  12. M

7 bin liraya ikinci el ekran kartı önerisi

2. El olarak gpu word Türkiye Facebook grubundan bı kontrol et 7000 rx6700 XT modelj bulunur bence şuan 1.5 yıl önce o grup üzerinden Süleyman tassozden almıştım powercolor rx6700 XT modelini sorunsuz kullanıyorum
  13. M

Turknet gigafiber alt kapı kurulum kablo ücreti ne kadar

Arkadaşlar merhaba apartmanımiza gigafiber alt yapısı geldi 2. Kattayim kurulum ücretsiz deniliyor fakat müşteri hizmetleri 5 metro sonrası kablo çekim ücreti isteniyor dedi fiyat söylemedi bilgisi olan daha önce çektiren var mı
  14. M

5G iptv çok iyi diyorlar. Nerden bulurum

Banada gönderebilirmisiniz
  15. M

Pc için gamepad önerisi max bütçe 1000TL

T28 replika modeli var dualsense benziyor onada bakmanızı öneririm 1200 TL civarıydı
  16. M

🔥🔥🔥Bilkom Garantili Dualsense bekleyenler D&R de 2839Tl

Hepsiburada ve trendyoldaki hesapkitap satıcı aynı mı oluyor Dr ile
  17. M

🔥🔥🔥Bilkom Garantili Dualsense bekleyenler D&R de 2839Tl

Arkadaşlar merhaba Dr güvenilir sanırım bir şey soracağım Hepsiburada Trendyol üzerinde bılkom garantili hesapkitap adı altında dualsense satılıyor sanırım orda Dr oluyor değil mi ?
Geri