Arama sonuçları: *

1. Q

Win 11 yavaş açılıyor

Çözdüm kasada iki tane bozuk hdd takılıydı toz içinde kablosuda takılıydı anakarta PC’de gözükmüyor zaten diye üşeniyordun çıkarmaya dedim komple söküp takayım herşeyi o sırada onlarıda çıkardım sadece ssd m2 takılı bıraktım baktım düğmeye bastığım gibi 3.4 saniyede direk masaüstü açılıyor...
  2. Q

Win 11 yavaş açılıyor

Win 10 kurayım dedim bitti en son aşamadayım açılmasını bekliyorum 2.3saat oldu halen açılmadı tutup fırlatıcam kasayı aşşagı az kaldı sinirlerim bozuldu askerden izine geldim valla 1günü pc oturayım dedim Allah belasını versin yani bu PC’nin
  3. Q

Win 11 yavaş açılıyor

Bakalım denemeye gidiyorum artık kaç dk sonra yazarım kim bilir pc izin verirse
  4. Q

Win 11 yavaş açılıyor

Win 11 sitesinden indirdim flashı cevirdim sonra attım en baştan 1763484782 Geçen mavi ekran verdi sonra onarım yaptı kendi kendine sonra düzelmişti hızı sonra baktım yeni update gelmiş güncelleme yapayım dedim ondan sonra yavaşladı 1763484830 Gerçekten bende hayatımın ilkini yaşıyorum şaka...
  5. Q

Win 11 yavaş açılıyor

Pc Sistem özellikleri Ana kart B450M DS3H V2 İşlemci ryzen 5 3600 16 gb ram Ekran kartı rx 6600 Depolama alanı ssd m2 250gb Format attım en baştan temiz win11 pro yine aynı yavaş açılıyor pc ve yavaş kapanıyor ama açıldığında bir problemi yok kullanımda gayet hızı akıcı ama açılış ve kapanışta...
Geri