Her hangi bir uygulama açarken sorun yaşamıyorum fakat Windows 11 etkinleştirme kısmında bu hatayı verip duruyor. Windows 10 da iken pc orjinaldi fakat windows 11'e yükselttiğimde windowsu etkinleştir yazızı çıkmaya başladı, etkinleştirmek istediğimde de 0x8007007b hatası veriyor.
30gb error scan yaptım herhangi bir şey çıkmadı, benchmark testinde iste ilk başta yarı güçte çalışsa da 3-4 saniye sonra tam güçle çalışmaya başladı, health kısmında da bir şey çıkmadı.
1 hafta önce laptop aldım aldığım yerden de ekstra olarak 1tb HDD taktırdım, HDD depolama olarak kullanıyorum Steamden oyun indirirken son 600mb kala hdd okumayı durduruyor ve çalışmamaya başlıyor, fakat oyunu indirirken hiç bir sorun olmuyor taki son 600mb falan kala.
Önerebileceğin düzgün, hazır bir sistem var mı? Modelleme için autocad, blender gibi programları kullanmak için.
1612211259
Bütçe 6bin, monitör ve işletim sistemi de dahil olursa güzel olur.
2 gündür araştırıyorum, her parçayı ayrı yerden almak zorunda kalıyorum istediğim şekilde yapmak için buda uğraştırıcı olur benim için. Hazır bir şekilde almak istiyorum.
1612210775
Gamegaraj da sistem toplama kısmını bulamadım ?
İş amaçlı bilgisayar toplayacağım fakat nerdeyse her site rgb kasa, fan falan koyuyor buda fiyatı artırıyor. Düzgün bir şekilde sistem toplaya bileceğim site önerebilir misiniz?
Elimde 15bintl para var üniversite için laptop arıyorum hem oyun oynaya bileceğim hem de (Adobe Photoshop, Adobe After Effects ,Premier Pro, Unity, Blender) gibi ağı programları rahat kullana bileceğim, hızlı render ala bilen bir laptop ?
7000TL bütçem rtx bir sistem toplamayı düşünüyorum oyun oynamaktan çok güçlü ve hızlı oldukları için kullanacağım programlarda(after effects, unity, adobe photoshop, blender, visual studio gibi ağır programlar) beni rahat ettire bilecek bir sistem gerekli ?
after effects, unity, premiere pro gibi ağır programlar kullanacağım bir laptop arıyorum bunu buldum monster kendi sitesinde satılıyor benim işimi rahatça görür gibi geliyor birde sizlerin fikrini alıyım dedim başka laptop önerileriniz varsa hayır demem bütçe 10.000 TL aşmıycak şartıyla...