Arama sonuçları: *

1. S

Samsung Galaxy Tab S9 Plus KLAVYELİ KILIF

Samsung Galaxy Tab S9 Plus için bildiğini bir klavyeli kılıf var mı?
  2. S

Windows 11 silinen dosyaları geri geliyor.

Windows 11 geçtiğimden beri hangi dosyayı sildiysem bir süre sonra masaüstüne geri geliyor.
  3. S

Windows 11 etkinleştirmek isteyince 0x8007007b Hatası

Her hangi bir uygulama açarken sorun yaşamıyorum fakat Windows 11 etkinleştirme kısmında bu hatayı verip duruyor. Windows 10 da iken pc orjinaldi fakat windows 11'e yükselttiğimde windowsu etkinleştir yazızı çıkmaya başladı, etkinleştirmek istediğimde de 0x8007007b hatası veriyor.
  4. S

5-6 K civarı fotoğraf makinesi öneriniz nedir?

Mümkünse hem fotoğraf hem video çeke bilecek bir makine olsun.
  5. S

Hesabınız Devre dışı bırakılmış üten iste yöneticinize başurun

Cevabınız için teşekkür ederim, pc 7-8 yıllık olduğu için garantisi maalesef yok fakat sorunumu çözdüm. Öneriniz için teşekkür ederim.
  6. S

Hesabınız Devre dışı bırakılmış üten iste yöneticinize başurun

Bilgisayarıma format attıktan sonra böyle bir şey dedi nasıl çözebilirim?
  7. S

Windows Mağazasından Oyun İndiremiyorum

Widnwosdan mağazasını kullanamıyorum ve Windows'u güncelleştiremiyorum.
  8. S

Disk okumamama sorunu

30gb error scan yaptım herhangi bir şey çıkmadı, benchmark testinde iste ilk başta yarı güçte çalışsa da 3-4 saniye sonra tam güçle çalışmaya başladı, health kısmında da bir şey çıkmadı.
  9. S

Disk okumamama sorunu

HDD komple donuyor, hdd içindeki programlar falanda çalışmıyor.
  10. S

Disk okumamama sorunu

1 hafta önce laptop aldım aldığım yerden de ekstra olarak 1tb HDD taktırdım, HDD depolama olarak kullanıyorum Steamden oyun indirirken son 600mb kala hdd okumayı durduruyor ve çalışmamaya başlıyor, fakat oyunu indirirken hiç bir sorun olmuyor taki son 600mb falan kala.
  11. S

Bilgisayar toplaya bileceğim siteler?

Önerebileceğin düzgün, hazır bir sistem var mı? Modelleme için autocad, blender gibi programları kullanmak için. 1612211259 Bütçe 6bin, monitör ve işletim sistemi de dahil olursa güzel olur.
  12. S

2 gündür araştırıyorum, her parçayı ayrı yerden almak zorunda kalıyorum istediğim şekilde yapmak için buda uğraştırıcı olur benim için. Hazır bir şekilde almak istiyorum. 1612210775 Gamegaraj da sistem toplama kısmını bulamadım ?
  13. S

İş amaçlı bilgisayar toplayacağım fakat nerdeyse her site rgb kasa, fan falan koyuyor buda fiyatı artırıyor. Düzgün bir şekilde sistem toplaya bileceğim site önerebilir misiniz?
  14. S

3D Tasarım için PC..

Monitör dahil olursa güzel olur ama olmasa da olur. autocad, blender gibi programlar ve bol bol hafızaya ihtiyacım var en az 1TB
  15. S

3D Tasarım için PC..

3d ev ve iç mekan tasarımı yapabileceğim bir sistem arıyorum. Bütçe:6000.
  16. S

15Bin TL'lik laptop önerisi

Trendyoldan almak güvenlimidirki? link varmı?
  17. S

15Bin TL'lik laptop önerisi

Elimde 15bintl para var üniversite için laptop arıyorum hem oyun oynaya bileceğim hem de (Adobe Photoshop, Adobe After Effects ,Premier Pro, Unity, Blender) gibi ağı programları rahat kullana bileceğim, hızlı render ala bilen bir laptop ?
  18. S

RTX'li sistem tavsiyesi

7000TL bütçem rtx bir sistem toplamayı düşünüyorum oyun oynamaktan çok güçlü ve hızlı oldukları için kullanacağım programlarda(after effects, unity, adobe photoshop, blender, visual studio gibi ağır programlar) beni rahat ettire bilecek bir sistem gerekli ?
  19. S

Üni için laptop önerisi

buradan alırsam sorun çıkar mı sizce
  20. S

Üni için laptop önerisi

after effects, unity, premiere pro gibi ağır programlar kullanacağım bir laptop arıyorum bunu buldum monster kendi sitesinde satılıyor benim işimi rahatça görür gibi geliyor birde sizlerin fikrini alıyım dedim başka laptop önerileriniz varsa hayır demem bütçe 10.000 TL aşmıycak şartıyla...
Geri