Arama sonuçları: *

1. G

50k bütçe sistem nasıl

fiyat 50k ve işlemci i7 12. nesil . 14. nesil varken bunu koymaları saçma . onu geçtim. bide 14. nesilden sonra anakart ve işlemci değiştirdi. O yüzden İntel işlemciyi hiç tavsiye etmiyorum
  2. G

Rx5700 ile ryzen 5 3600

rx 6000 serisi altı pek tavsiye edilmiyor bilgin olsun
  3. G

Çözüldü✓ PARÇALARA UYGUN KASA+PSU LÜTFEN

bu arada 3 fanlı ekran kartı almışsın. yani ister istemez biraz fiyatı arttırman gerekecek. çünkü her kasa 3 fanlı ekran kartı sığmıyor 1754776087 ben orda malzeme kalitesini düşürüyor yada kaliteli parça varsa fiyat baya yükseliyor demişim . msı bu kasası zaten berbat
  4. G

Çözüldü✓ PARÇALARA UYGUN KASA+PSU LÜTFEN

baktığın kasa cidden kötü. alanlar keşke almasaydım diyor. msi çok duyulmasının sebebi çok fazla reklam yapıyor. bu reklamların parasını çıkarabilmek için ürünlerinin fiyatını ya yükseltiyor yada malzemeyi kalitesiz yapıyor. ama gidipte zalman yada bitfenix gibi markalarda alma . hele hele...
  5. G

Yardım Xcom 1 oyunu için düzgün yama lazım

bir kaç tane denedim. Bir tanesi yazıların bazıları kare var yada tam çeviri yapılmamış. düzgün çeviri bilen var mı
  6. G

Yardım Ethernet kablosu lazım

Biraz dağınık kusura bakmayın . Ethernet kablosuna geçtiğim için yere koymak zorunda kaldım. uzun kablo önerebilir misiniz . kasayı monitörün yanına koyucam. kabloyu arkadan dolaştırmak istiyorum. ne kadar uzunluk lazım olduğunu bilmediğim için yardım da lazım
  7. G

Yardım Wifi operatör sorunlari

Bu bende çalışmadı. Bekledim durdum ama bir türlü sonuç gözükmedi. 1753936581 Peki ya kendim bir modem alsam bu sorun çözülür mü
  8. G

Oda aynı değerde
  9. G

MSI B650M GAMING PLUS WIFI anakart kullanıyorum. Türknet in altyapısı var. Türknet güncel modemini verdi. Ve ben böyle bir sorun yaşıyorum. İndirme ve yüklemede sorunyok. Ping 2 ama böyle bir sorun var
  10. G

Şuan Turknet deyim. 1000 MB yarısından çoğunu alıyorum ama arkadaşlar ile oyuna girince ya onların oyunu benim yüzümden bozuluyor yada bende sürekli karakter hareket etmek yerine ışınlanıyor gibi oluyor. O yüzden yeni bir operatör bakıyorum önerebilir misiniz yada bunun çözümü var mı
  11. G

Razer synapse nasıl kullanılır bilen var mı

[H3 id='synapse+3+indirdim']synapse 3 indirdim[/H3] 1753555408 nasıl yapcağımı bilmediğim için sormak istedim
  12. G

Razer synapse nasıl kullanılır bilen var mı

Baracuda X 2022 var . mikrofonda gürültü engelleme var mı uygulamaya kulaklığı nasıl tanıtabilirim 1753555293 şimdi cevap yazdım üstte
  13. G

XBOX game pass ile alakalı soru

şuan game pass e zam gelicek. birden fazla alınabiliyor mu
  14. G

Yardım Crysis 1 steam oyunu kayıt olmuyor

crysis korsan olarak mx930 laptopla biraz kasarak oynadım ama remestred da modlar arasında gezerken oyun sürekli takılıyor.
  15. G

exe dosyasından oldu. şuan ayarlar kaydediliyor . Oyunda biraz ilerleyip ondan sonra çıkıp geri açtığımda oyun kaydedilirse bu tamamdır
  16. G

ASUS DUAL 7800XT yoksa PALIT 5060 TI 16 gb mi

ben sana sadece 9060xt 16 gb diyorum ve sende konuyu kapatıp beklemeye başlıyorsun. çünkü 7800xt ile aynı perfomansı verir , daha yeni teknoloji ve fsr4
  17. G

Laptoba sogutucu aldım ekran ksrtı sıcaklıgı arttı

Laptop soğutucular tamamen boş. laptop unuzu yeterli yüksekliğe çıkarıp hava delikleri kapanmadığı sürece laptop zaten kendini soğutur. ama sürekli sıcak ise bu sefer hava girişleri tozdan kapanmış ve işlemci termal macun artık işlevini yitirmeye başlamıştır
  18. G

Oyun bu şekilde açılıp ondan sonra oyun ayarları ve save olmuyor. bilen var mı
  19. G

Oyun Projem - Depth of Space

Mobil oyun
Geri