Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Intel Arc B580 11.399,05TL + Peşin 10 Taksit

Ustam, peşin fiyatına almayı düşünüyorum, anakart biostar b650 işlemcim ryzen 7600 iş gorurmu?
  2. M

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Sizce tekrar bı kampanya olurmu ? İlki kacirdik
  3. M

PowerBost A601B 600W+80 Temperli camlı 4*12 cm Rainbow Fanli Mesh Kasa 2699 tl

https://app.hb.biz/NY5KeBAtGlh4
  4. M

Gigabyte B650 Eagle AX almak için Black Friday beklenmeli mi?

Çok teşekkür ederim
  5. M

16 GB RAM, b650 anakart, ekran kartı rtx 580 şimdilik,ilerde yukselticem 7600 işlemci
  6. M

Arkadaşlar banada 1500 TL civarına kadar PSU lazım, ryzen 7600 sistem için, tavsiyeniz varmidir
  7. M

İtopya 3. yıl indirimleri var

Ulan 3 yıl önceki post Muş 😀😀😀
  8. M

İtopya 3. yıl indirimleri var

Mesela hangi ürün indirim var?
  9. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Geçen hafta özellikle fiyatların SS almıştım, piyasadan baktım, önce bindirip sora normal fiyata çekiyorlar, dikkat ederseniz çoğu fiyat indirimli haliyle piyasa ile aynı fiyata geliyor
  10. M

🔥İndirim Fazeon F1 650W Beyaz Kasa 2.178 TL (Troy)

Ustalar bende kasa var , yeni sistem topluyorum, ryzen 7600 lu, tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı PSU varmidir
  11. M

🔥İndirim Fazeon F1 650W Beyaz Kasa 2.178 TL (Troy)

Kardeşim indirim kodu Troy mu ?
  12. M

❌İndirim Bitti! MSI PRO B650M-B hepsiburada premium ile 3600₺

Üstadım bende sistem yeni topluyorum, şuan işlemci ryzen 7600 aldım, söylediğiniz anakart uzun süre gotururmu ?
  13. M

❌İndirim Bitti! Acer Chromebook 315 Cb315-3h Laptop 3.997TL

Merhabalar ustalar, bu cihaz ile pubg oynatirmi ?
  14. M

Depremi Hissedenler İyi Misiniz ?

Cok fena sallandik kardeşim sağolasın
  15. M

Sizce Metin2 ve Knight Online a başlanılır mı?

Rise online knight benzeri bir oyun, kisaca soyle.soliyeyim bu tür oyunlar mutlaka ama mutlaka vaktini alir yani disarda arkadaslarin ailen ile vakit gecirmek varken bu oyin hepsini alir keza sonucta hepsi senin cebind goz diken oyunlar, diger arkadaslarin dedigi gibi bu tür oyunlar bir kac...
  16. M

Sizce Metin2 ve Knight Online a başlanılır mı?

Kardeşim ben knight denen lanet oyuna 2005 te basladim, o yüzden is yerimi kapattim, oyun hastalik derecesinde bagimlilik yapar, zar zor biraktim sakin bulasma Metin2 yada knight sakin , hem vaktin gider cevren kalmaz ailenle bile alakadar olmazssin hemde maddiyat bosa gider hemde derslerin...
  17. M

redmi buds 3 lite mı qcy t20 mi almalıyım veya öneriniz var mı

https://www.hepsiburada.com/qcy-t20-ailypods-bluetooth-53-tws-kablosuz-kulaklik-enc-p-HBCV00002NTVCV?url_src=and-product-detail
  18. M

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Aynisi elimdeki icin olmustu, hoca koyun bobregine okudu topraga gommemizi soyledi denileni yaptik iki hafta icinde düştü birdahada cikmadi
  19. M

redmi buds 3 lite mı qcy t20 mi almalıyım veya öneriniz var mı

Zaten bende hepsi buradan aldim ve iade ettim sora tekrar aldim, hatta kulağımda durmadigi icin slikonsuzlari silikonlu gibi yapan bir sey var onuda alicam
Geri