Arama sonuçları: *

1. C

Ekibimize Oyun Arkadaşı Arıyoruz

Hala oynuyorum daha ölmedik
  2. C

GAMİNG GEN SİSTEM ALINIR Mİ

iki üç yıl oldu herhalde ben de sistemi bu siteden aldım, sıfır sorun. Sıkıntı çeken de duymadım, güven açısından problem yok.
  3. C

Cs2 için 360 hz monitör önerir misiniz

Türkiyedeki ortalama pinglerle mantıklı bir yatırım değil. 1 ms tepki süresi kısaltıyorsunuz ama server almanyada isveçte. şahsen 50 ms altı sürede bağlatı kuramadım, 30 ms bile türkiye için çok iyi bir değer denebilir. Karşıdaki adam 10 ms ile 8 ms ile bağlanıyor. isterseniz 1000 hz ekranla...
  4. C

Dota 2 ögretecek var mı bana ?

Böyle zehirlere bile isteye bulaşılmaz. Bir arkadaşın zorla başlatır.
  5. C

Yetişkin Dijital Oyun Formu

ahiret suallerini ben de bitirdim çok şükür. Bu ne dostum aklına gelen tüm soruları sormuşsun
  6. C

1600 liraya SteelSeries Rival 3 Wireless almak hata mı?

Hata. İki yıl civarı kullandım. Şarj edilebilir pil ile kullanın sürekli pil değişirsiniz. Tekerle iki ayda vedalaşırsınız kronik arızası bu. Kullanılmaz bir alet değil ama kalite beklentinizi düşük tutun alacaksınız.
  7. C

Fifa 24 Açılmıyor, Driver hatası mıdır?

oyunu tanımlamak nedir açıklayabilir misiniz?
  8. C

Fifa 24 Açılmıyor, Driver hatası mıdır?

Merhaba. Bir arkadaşımın EA dan aldığı fifa 24 açılışında şöyle bir hata alıyor. Nasıl bir çözüm bulunabilir?
  9. C

R5 5600 sıcaklık değerleri sıkıntı mı?

Biraz yüksek ama sorun yaratmaz. Can sıkacak bir mevzu yok. Frekans düşürmez 80 derecede.
  10. C

Ekran kartı fanını ney ile yağlarım

olmaz kardeşim. yağlama lütfen değiştir fanı.
  11. C

Ekran kartı fanını ney ile yağlarım

2060s ise 5w40 ile yağlanır. 2070 ve üzerine 5w30 daha uygun olur.
  12. C

Öneri Wireless Kulaklık Önerisi

nova 7 ye de bakabilirsiniz.
  13. C

sessiz klavye önerisi isityorum

niye vuruyorsun kardeşim? sana dayanacak bir klavye yok, al ucuzundan bişey vur kır.
  14. C

Öneri ATK Blazing Sky X1 vs Dareu A950pro vs razer viper v2

8k kullanmıyorum ben de. 4k da bir sorun yaşamadım hiç. 8k geleceğe yatırım gibi düşünülebilir vakti var daha.
  15. C

Öneri ATK Blazing Sky X1 vs Dareu A950pro vs razer viper v2

atk x1 ultra kullanıyorum. Cihaz tüm beklentilerimi karşılıyor. Daha iyisi sensör olarak yok. Bunlar arasında kalıp atk aldım pişman değilim.
  16. C

Çözüldü✓ Steel series rival 3 wirelles mouse alınır mı ?

Pille uğraşmak sıkıntılı iş. çok farklı seviye cihazlar değil ikisi de.
  17. C

Çözüldü✓ Steel series rival 3 wirelles mouse alınır mı ?

Uzun bir süre kullandım. Zamanında güzel cihazdı ama eskidi modası geçti. Alınmaz. Her açıdan demode maalesef.
  18. C

Miningli ekran kartı alinır mı

Alınmaz. Alınır diyen miningcidir. Sıcaklık değerleri de bir fikir vermez maalesef. Termal padleri yenileyip güzelce temizleyince sıcaklık değerleri düşer. Gördüğünü hasar geri döner mi?
  19. C

Cs2 ANLIK PİNG GİRMESİ

ülkemizde serveri yok. ülkemizdeki tüm internet sağlayıcıları boktan. herkese oluyor, bazısı fark etmiyor olabilir.
Top Bottom