Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Valorant Açıldıktan 2 Dk Sonra Komple Sistem Donuyor

He win 10 artık çalıştır mı yor mu valoyu
  2. T

Yok furmak 10 dk lik testim 67 derece ve sadece valorantta girince 2 dk sonra oluyor ve win 10 da oluyor yazılımsal bişey çakışıyor galiba pubg de 3 saat aralıksız hava 32 dereceyken oynadım win 10 da sıkıntı yok 65 dereceyi görmedi daha ekrna kartı işlemci 75 geçmedi
  3. T

Fps sabitleyincede donuyor serbest bırakıncada donuyor monitör 540 hz
  4. T

Win 11 ile oynarken hiç bir sıkıntı yoktu valorantta pubg oynarken 30 dk de bir pubg çöküyordu bütün yolları denedim directx 12 optimizasyon sıkıntısı olduğunu ve 11 de çekince direk donmalar oluyordu win 10 geçtim temiz bir kurulum ile driverların hepsi güncel olay gürüntüleme ile game bar...
  5. T

Ryzen 7900x3d ve rx 7900gre sistemimde düşük fps alıyorum

Yok knk rx 5700xt ekran kartı ile denedim 700 fps alıyorum tmm anlıyorum 7900gre 4k sistem için darboğazıda %16 ama bence gene fps düşük 2 ektan kartı ile mi çalıştırsam bilemedim
  6. T

Yoo tek yaşıyorum ve gigafiber internet kullanıyorum cat 8 ile oynuyorum 2 ms alıyom
  7. T

Ryzen 5600 işlemcim vardı sistemimi ilk ekran kartı ile yükselttim 7900gre aldım sonra anakart ram işlemci aldım Ama oyunlarda özelikle valorantta gerektiği kadar performans alamadım Sistemimin özellikleri İşlemci : ryzen 9 7900x3d Anakart : asus tuf b 650 e wifi 8000 mhz Ramler : patriot...
Geri