Arama sonuçları: *

• Users: Meta8
  • Order by date
  1. Meta8

Çözüldü✓ RX6700 ile 1TB XBOX ONE X takaslanır mı ?

Hocam alacağım ürün kutusuz olucak yılbaşından sonrada satmak istesem elimde kalır mı sence ? 1731530885 Hocam alacağım ürün kutusuz olucak yılbaşından sonrada satmak istesem elimde kalır mı sence ?
  2. Meta8

Çözüldü✓ RX6700 ile 1TB XBOX ONE X takaslanır mı ?

Arkadaşlar kutulu Sapphire AMD RX 6700 10 GB satıyorum. Bir alıcı bana kutusuz 9. nesil tek kollu 3 oyunlu xbox one x 1TB takaslanır mı diye sordu. Sizce mantıklı mı ? Fiyatları neredeyse kafa kafaya geliyor.
  3. Meta8

Vergi Indirimiyle Telefon Alacağım Yardım Lazım

Arkadaşlar selam. Eğer vergi indirimi devam ediyorsa Samsung A21S modelinden Samsung M34'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa başka marka modelleremi bakmalıyım varsa önerilere açığım.
  4. Meta8

Vergi indirimi devam ediyor mu ?

Arkadaşlar selam. Eğer vergi indirimi devam ediyorsa Samsung A21S modelinden Samsung M34'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa başka marka modelleremi bakmalıyım varsa önerilere açığım.
  5. Meta8

Gündelik kullanım için tablet arıyorum.

İnternetden biraz araştırdım hocamda bu tableti önermemişler
  6. Meta8

önerebileceğin var mı ?
  7. Meta8

Aksesuar olarak ne alınabilir peki ? kalem klavye gibi daha rahat kullanımı için
  8. Meta8

Arkadaşlar selam. Babama gündelik kullanımı(haber okuma,not tutma vs.) için tablet arıyorum 5-6 bin civarına yardımcı olur musunuz ? Artı olarakda yanına aksesuar alınması gerekir mi daha rahat kullanım için kalem veya klavye gibi ?
  9. Meta8

Yardım Ekranım flaş gibi yarım saniyelik patlıyor

hocam masaüstü bilgisayarımda windows 11 kullanıyorum orda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çözüm bulabilirsem buraya atarım.
  10. Meta8

Yardım Ekranım flaş gibi yarım saniyelik patlıyor

Arkadaşlar selam. Tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum laptobumda hp victus16. İnternette gezinirken (youtube,forumlar vs) ekran nerdeyse yarım saniyelik beyaz oluyor ardından tekrar normale dönüyor yani flaş gibi patlıyor. Daha önce başına gelen ya da çözümü bilen biri yardımcı olabilirse...
  11. Meta8

17,3 inç laptop çantası

o fiyata ya da daha ucuza 16.1 inç için önerin var mı ?
  12. Meta8

Öneri Laptop sırt çantası önerisi

dostum aldın mı çanta ?
  13. Meta8

Laptop Çantası Önerisi

dostum ne aldın acaba söyleyebilir misin ?
  14. Meta8

Laptoplarda son bir indirim olur mu ?

Peki son bir indirim gelir mi yılbaşi öncesi ?
  15. Meta8

Link atabilir misin ?
  16. Meta8

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Aşağı vereceğim linkteki laptobu almayı düşünüyorum fakat sene bitmeden bir indirim daha gelir mi ona göre beklemeyi düşünüyorum bilgisi olan var mı ...
  17. Meta8

PSU'SUZ KASA ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam geçen sene eski kasamın içine sıfırdan sistem dizdim fakat kasamın havalandırmaya yeterli geldiğini düşünmüyorum. 2k civarı (daha ucuza olursa daha iyi olur) PSU'suz kasa arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (kasanın fan sistemi iyi olursa daha iyi olur. Isınma sorunu...
  18. Meta8

ARABAYA ÇAKMAKLIK GİRİŞLİ BLUETOOTH MODULÜ ÖNERİSİ MÜZİK DİNLEMEK İÇİN

Anladım güzel düşünülmüşe hocam sen bana öneri verebilcenmi çakmaklık girişli😄
  19. Meta8

ARABAYA ÇAKMAKLIK GİRİŞLİ BLUETOOTH MODULÜ ÖNERİSİ MÜZİK DİNLEMEK İÇİN

Adamlar neler düşünmüş vay arkadaş
Top Bottom