Arama sonuçları: *

1. Battik

BİLGİSAYARDAN İPHONE A NASIL AKTARIM YAPABİLİRİM?

https://support.apple.com/tr-tr/guide/itunes/itns3102/windows şunu okuyarak bir dener misiniz? ben aktardım daha önce.
  2. Battik

BİLGİSAYARDAN İPHONE A NASIL AKTARIM YAPABİLİRİM?

İ tunes den aktarabilirsin.
  3. Battik

🔥İndirim 2219 TL Asus ROG Keris Wireless Aimpoint 36000 DPI Oyuncu Mouse Siyah (500 TL Cashback ile 1719 TL!)

Küçük el için ideal mi? Şuan kullandığım G102
  4. Battik

İPTV Önerilerilerini Bekliyorum

Merhaba bugün ilk defa kullandığım iptv üyeliğimde donmalar yaşadım deneme amaçlı almıştım 3 ay ve haftaya bitecek, bugün maç yayınında donmalar yaşadım. Sizlerin kullandığı problem yaşamayacağım iptv önerir misiniz? Not: AndroTurk iptv Selçuksportsun sponsorluğu olanını kullanıyorum.
  5. Battik

Öneri Pegasus Hangi koltuğu almalıyım

15-20 arası iyidir.
  6. Battik

Yurt dışı iPhone nereden bulunur?

15PRO çift fiziki olan modeli 36.500 aldım. Gürcistana gitsem 34K gelicekti yolu felan dahil etsem 35.500 felan olacaktı. hangi model bakıyorsun yardımcı olayım.
  7. Battik

Yurt dışı iPhone nereden bulunur?

Tanıdık vasıtasıyla 3 gün önce telefoncudan aldım kontrol ederek model no, kutu kontrolü ederek çoğu telefoncularda bulunur iyice araştır alırken, sahibinden girerek yakın çevrende kim satıyor bakabilirsin sarı sitede çok var.
  8. Battik

🔥İndirim getir yemekte pepsili menülerde 100 tl indirim

Teşekkürler. :)
  9. Battik

❌İndirim Bitti! Getiryemek 80e50tl indirim

Teşekkür ederim tam da yemek siparişi verecektim. :)
  10. Battik

Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı önerisi

Rica ederim
  11. Battik

Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı önerisi

https://www.nike.com/tr/t/quest-5-yol-koşu-ayakkabısı-NxdqjN/DD0204-001 42.5 modeli var bunu al daha rahat hissedersin.
  12. Battik

Öneri Yd telefon mu? TR mi ?

Elimde biraz nakit var o nakitle 15 pro Yd alıp kalan 4 ayı 2nci telefonum olan iphone 7 mı kullanayım veya o paraya iphone 13 almak mı ? Hangisi kafamı kurcalıyor.
  13. Battik

Yurt Dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

Evet her yıl 8 ay yenileniyor. Ocak ayında.
  14. Battik

Yurt Dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

Alınır mantıklı yıl bitiminde tekrar 13Pro ya geçersin.
  15. Battik

Logitech F710 2024 de hala alınır mı?

DS4 içinden çıkarken pc görmesi için wifi adaptör var mı yoksa pcnin kendi wifi veye bt özelliğimi olması gerekiyor.
  16. Battik

İ5 12400f için sıvı soğutucu önerisi

bende de aynı 12400f var az once rustta işlemcim 94'e kadar çıktı sanırım kasamdan olabilir.
  17. Battik

İphone Single sim vs dual sim

ABD tarafından gelen telefonlarda 14 serisinde tek esim var diye biliyorum. Model numarası ile daha detaylı bilgi bulabilirsin webte.
  18. Battik

Yardım Yurtdışı iPhone Kartla Alışverişi..

bende kafa yandı ben halen 21k hatırlıyorum şimdi kontrol ettim gerçekten 30k dediğin gibi verilmez.
  19. Battik

Bende 15 alacağım zaten ben kendim gidip gelsem aynı banada 790$ 25000₺ fiyatına denk gelicek. 1709813396 kayıtsız nasıl kullanayım. en fazla 1 sene kullancam ya sonrası
  20. Battik

daha öncede gittim marketlerde felan lari olarak çekiyor, dolar olarak çekeceğini zannetmem. Trde taksit veren yok kredi çekmen lazım faizi ile 2nci telefon alınır xd 1709811446 satan yer biliyor musun? nereden bulabilirim.
Top Bottom