Arama sonuçları: *

1. Battik

TürkNet'in berbat hizmet kalitesi.

Uzun zamandır Türknetliyim hiç bir problem yaşamadım 1 2 defa yaşadım hemen çözüldü, ilk defa böylesine bir konu görüyorum.
  2. Battik

🔥İndirim Stanley The Aerolight Transit Mug Termos Bardak 1049₺

Çok küçük min 1lt olsa iyiydi çok su içen biri olarak yazıyorum.
  3. Battik

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Hocam oled olarak hangi markaları tercih ederdin ben hem cs hem hikayeli oyunları oynamak için bakıyorum uzun zamandır. Sistemim 7800xd3 ve 5070ti
  4. Battik

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

Umarım işe yarar genelde umarsamazlar :)
  5. Battik

Yıllar önce de aynı şekil olmuştu TT merkeze geçip dilekçe verilmesi istendi üşendiğimden gitmedim :D
  6. Battik

Aynı şekil uğraşıyorum bende altyapı var fakat yeni binalarda var eski binalara çekilmiyor şimdi hem btk hemde açık kapı üzerinden başvuru yaptık bakalım.
  7. Battik

Yardım Display port kablo önerisi

Fiyatını bilmem ama kaliteli markadır kendim de kullanırım, Ugreen
  8. Battik

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Aradım sonra numara verdiler whatsapp üzerinden video atın dediler attım konuştuk sonra ki gün bölgemdeki servis aradı ve üretici ile görüştük parça tedarik edip değişim yapıcaz dediler ve bu 1 hafta içinde çözüldü.
  9. Battik

❌İndirim Bitti! Govee Arka Aydınlatma 3 Lite Kit TV LED 55-65 inç 3.354,51 TL 🔥🔥

şimdi bunu alsam ayrı olarak box almam gerek direk 65ınc destekleyen yok satışta
  10. Battik

❌İndirim Bitti! Govee Arka Aydınlatma 3 Lite Kit TV LED 55-65 inç 3.354,51 TL 🔥🔥

tam aradığım ve alacağım şeydi fakat bana ledi lazım çubuk değil yoksa alınırdı iyi fiyat.
  11. Battik

Nextin kendi aparatı 1767206138 Anladım o zaman bende servis kaydı oluşturayım sanki paneli açsa düzeltir gibi geliyor.
  12. Battik

bugün tv duvara asıldı ve sanki içindeki plastike bass vuruyor, tıkır tıkır sürekli aynı problemi yaşayan var mı ? Ses kaydı atamıyorum olsa iyi olurdu :)
  13. Battik

YURTDISI TELEFON 1 OCAK ACILMA

Hayır gerekmiyor bende bekliyorum İphone 15PRO kapalı açılıp kullanmaya devam edeceğim.
  14. Battik

YURTDISI TELEFON 1 OCAK ACILMA

1-10 Ocak arası açılır yoğunluktan dolayı, ilk gün açılmayabilir sabırlı olup beklesin hemen 1nci hatta sim takıp gelmedi diyip 2nciyi takmasın.
  15. Battik

SAĞLAM LİSANS HAKKINDA

Dün sağlam lisans üzerinden win11pro retail aldım 30dk içerisinde kod geldi sonra sabah denedim ve bu kod kullanılıyor hatası aldım. Konuyu izah ettim ve 2 saat sonra yeni kod gönderdiler ve ne hikmetse tekrar aynı hatayı aldım, ve şimdi mesajlarıma bile bakılmıyor demem o ki sağlam dediklerine...
  16. Battik

GAMEGARAJDAN ALDIĞIM SİSTEMDEN HATA ALIYORUM.

++ AM5 + MSI sistem toplayacaklara: Sadece “5600 MHz / EXPO var” ibaresine güvenmeyin Mutlaka anakart QVL listesinde test edilmiş kit tercih edin
  17. Battik

GAMEGARAJDAN ALDIĞIM SİSTEMDEN HATA ALIYORUM.

Merhaba, AMD tabanlı yeni bir sistem topladıktan sonra DDR5 RAM frekansı ile ilgili ciddi stabilite sorunları yaşıyorum. Benzer durumu yaşayanlar veya yaşayabilecekler için detaylıca paylaşmak istedim. Sistem Bilgileri Anakart: MSI (AM5 – B650 serisi) İşlemci: AMD Ryzen (AM5) BIOS: Güncel sürüm...
  18. Battik

Yardım Oyuncu koltuğu önerisi

XDrive markası kullanıyorum hem kumaş hem konfor olarak çok iyi, kullandığım Akdeniz modeli çok memnum.
  19. Battik

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

Beymen Club'da Sonbahar-Kış Sezon ürünlerinde %40 indirim verdi, isteyene atabilirim.
  20. Battik

Çözüldü✓ Dostlar 6 taksitle bu sistemi aldım

Hocam S1'e bakın biraz daha iyi modeli, ben de onu almayı düşünüyorum soru sordum güncel parçalarını öğrenmek için eğer iyi marka ise bende onu almayı düşünüyorum. 1766355808 Eee tabi ay başında alsak 10k daha ortalama ucuza alcaktık ay ortasında ortalama 5k zam yedi tüm sistemler. 1766355845...
Geri