Arama sonuçları: *

1. G

depolama amaçlı f/p 2 tb ssd

arkadaşlar yedekleme amaçlı kullanılacak hatta belki ssd kutusuna takıp harici olarak kullanabilirim o yüzden hız ikinci planda f:/p hemen bozulmayacak bir ssd önerisi var mıdır yada kampanya olur mu acelem yok
  2. G

❌İndirim Bitti! Migrosyemek 300e100tl indirim

çektim eyvallah
  3. G

🔥İndirim Lenovo LOQ Ryzen 5 7640hs RTX 4060 Laptop 32999 TL

aynı modeli iadeye gönderdim bugün fan sesi çok rahatsız etti iade de problem olursa istersen sana satabilirim fiyattan kırıp bu arada ben de 3070 ti daha güçlü diye düşünüyordum da şimdiki aklım olsa 4060 lı alırım
  4. G

13400F 7700xt 32k vs 12600KF 4070 39k

hacı bir karışıklık oldu galiba linkteki sistemlere bakabildin mi 7700xt olanın özelleştirme imkanı yok bir de onun işlemcisi farklıydı saphire de yok yoksa kendin topla mı demek istedin
  5. G

13400F 7700xt 32k vs 12600KF 4070 39k

Arkadaşlar göz gezdirirken şu iki sistemi gördüm 7700xt olan ucuz 31.728TL yalnız özelleştirme yok tüm parçalar düşük 4070 olanı ram 2x16 ssd 1tb anakart b760 yapınca 38.611 tl oluyor. arada 7k var değer mi değmez mi yada yaptığım özelleştirmeler mantıklı mı emin olamadım. 1080p de oyun oynama...
  6. G

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

ürün geldi çok beğendim konuyu açan arkadaş ellerin dert görmesin :love:
  7. G

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

benim 2 gün önce dağıtıma çıkmıştı ses seda yok :D
  8. G

🔥İndirim 🔥Çetinkaya T-shirt'ler 59'TL🔥

nerden aldınız acaba?
  9. G

12.999 TL HAZIR SİSTEM YETİŞ

adam indirim paylaşmış sonuç olarak böyle mi teşekkür ediyorsunuz
  10. G

🔥İndirim 🔸GetirYemek derbiye özel aktif olacak kod; OZLEDIK75

inanmıyorum artık kaç kampanyadır kullanamadım hep aynı şey
  11. G

🔥İndirim Getir Yemek 50TL indirim kodu

kullanabildin mi ben de hata verdi
  12. G

🔥İndirim Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 2 x 330 G 142TL

aldım teşekkürler tadı da güzel tavsiye ederim
  13. G

🔥İndirim Kingston 64GB USB3.2 Gen1 DataTraveler 68 TL 🔥

ben yine kingston ama gorunusu biraz farkli olani aldim benim de mavi ama uc kismi siyah cok pisman oldum foto her seyi anlatiyor
  14. G

Yemeksepeti İndirim Kodu

dun kullandim ben de tesekkurler dostum
  15. G

🔥İndirim Yeni̇ Monster Gamepad 2. %50 İndi̇ri̇mli̇

2 hafta once zaten tanesini 460 a falan aldim ihtiyaci olan yine dusunebilir biraz baglanmasi zor ilk basta pc ye ugrastirdi ama calistiktan sonra guzel oyun kolu xbox one dan cok farki yok hatta daha hafif olmasi biraz iyi geldi
  16. G

🔥İndirim Tplink UB400 bluetooth 59TL🔥🔥

Sizinki calisiyor ise kurcalamaya gerek yok bence, benim ub500 de soyle bir sorun oldu kasa tvye bagli koltuga gectim arada 4-5 metre falan var, tuslarda lag oluyor, ayni sey klavyede de oldu gec basiyor tuslara surekli degil de boyle 2 dakikada bir oluyor, yaklasinca kasaya duzeliyor. sonra...
  17. G

Cineverse Cgv Moviepass 200 TL - Kova Mısır - Süpriz Hediye 130 TL

uygulamadan yuklenmiyor beyler giseden yuklendigi kesin mi
  18. G

dostum selam urunu kullaniyorum bir kac gundur, cok net daha iyi ugreen modelini herkese tavsiye ederim, tplink i iade ediyorum
  19. G

yani bilmiyorum bir klavye bir de xbox kol bagli oyle oldu, klavye de bazen tepki vermeyip aniden onceden bastigim tuslari hizlica gecikmeli yaziyor, belki de arizalidir her turlu iade edecegim zaten digeri gelince.
  20. G

dostlar u500 aldim gecen 100 tl ye ama tvye bagli pc kanepede baglanti kopuyor, rezillik... simdi ugreen den istedim bakalim o nasil cikacak
Top Bottom