Arama sonuçları: *

1. lMuratHanl

Çözüldü✓ Üniversite için Laptop önerebilir misiniz??

çokta arttırma şansım yok 1725035431 oyun oynamak çok geri planda dediğim gibi oynarsamda chill basit oyunlar
  2. lMuratHanl

Çözüldü✓ A101 asus laptop alınır mı ?

yok aga arada valorant stardew valley 1725032230 genelde chill oynuycam 1725032266 zaten evimde büyük oyunlar için yeterli bi sistemim var
  3. lMuratHanl

oynamak istediğim oyunlar öyle güç isteyen oyunlar değil 1725032027 2. el almak istemiyorum gaming laptop değil şık günlük kullanabiliceğim bir şey arıyorum 1725032078...
  4. lMuratHanl

sunum yapmak dizi film izlemek aradada ufak tefek oyun oynatıcak bi laptop arıyorum bütçem 10-15k arası
  5. lMuratHanl

fiyat 11.500
  6. lMuratHanl

https://www.a101.com.tr/elektronik/asus-vivobook-15-m1502qa-ej140-amd-ryzen-5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-15-6-full-hd-freedos-notebook_p-26050719?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw28W2BhC7ARIsAPerrcI9nU0ohoICgCohZmenNTssUBlE4RutFoSpcqwnwyfhYKLsSUyCoigaAmK8EALw_wcB arkadaşlar üniversite için alıcam ders...
  7. lMuratHanl

Yardım hangi interneti bağlatmalıyım ?

türktelokoma bakıyorumda önceden kullandım pek memnun değilim
  8. lMuratHanl

Yardım hangi interneti bağlatmalıyım ?

yeni ev interneti bağlatmak istiyorumda hangi sağlayıcı daha iyi önerileriniz varmı alt yapım türknete göre 65 download 8 upload veriyor vdsl alt yapısına sahibim fiber gibi bir şansımda yok taahüt felan önemli değil geforce now felan kullanmak içinde yeterli olun istiyorum yardımıc...
  9. lMuratHanl

Yardım XRancer Premıo Extra Black oyuncu koltuğu alınır mı ?

kanka markadan ziyade malzeme kalitesi nasıl o önemli
  10. lMuratHanl

Yardım Logitech sevisine nasıl ulaşabilirim kulaklığım arızalandıda

kulaklığı trend yoldan aldım ama
  11. lMuratHanl

Yardım Logitech sevisine nasıl ulaşabilirim kulaklığım arızalandıda

logitech g435 lightspeed kullanıyorum ve kulaklık adaptörüne bağlanmıyor servise nasıl ulaşabilirim
  12. lMuratHanl

Öneri g435 lightspeed için adaptör önerebilir misiniz?

g435 light speed kulaklığım var ama adaptörü bozuldu laptopta kullanıyorum ama kasada kullanmak için adaptör önerebilir misiniz?
  13. lMuratHanl

Çözüldü✓ Power Suplyım kıvılcım attı yenisi için akım korumalı priz kullanmalımıyım

henüz sipariş vermedim akım korumalı priz almam gerekirmi diye sizlere sormak istedim
  14. lMuratHanl

Çözüldü✓ Power Suplyım kıvılcım attı yenisi için akım korumalı priz kullanmalımıyım

10 yıllık ama kendi evimiz müteahhit i babam o yana sorun yok ama psu ya birden böyle olunca akım korumalı priz almayı düşündüm
  15. lMuratHanl

peki attığım powera bakarmısın https://www.incehesap.com/msi-mag-a600dn-600w-power-supply-fiyati-60492/?ref=akakce&v=1.90.4
  16. lMuratHanl

https://www.incehesap.com/msi-mag-a600dn-600w-power-supply-fiyati-60492/?ref=akakce&v=1.90.4
Geri