Arama sonuçları: *

1. Goatseb

Yardım Türk Telekom evde internet mevcut müşteri kampanya

Bende aynı paketi kullanıyorum ama yeni teklifler pahalı geldi. 75Mbps için teklif yok mu acaba hiç
  2. Goatseb

Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

Maşallahı var.
  3. Goatseb

Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

Mi9T ile yola devam :d
  4. Goatseb

10K Bütçe Tablet Önerisi

Öğrenci indirimiyle tab s10 fe 14K küsürlere düşmüştü geçen. Okul için alıyorsan kalem olması büyük avantaj olur.
  5. Goatseb

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Evde internetten aldım, mobilden olmuyor.
  6. Goatseb

Lenovo tabletler nasıldır?

3 sene ama Android sürümü dahil mi yoksa 3 sene güvenlik yaması mı?
  7. Goatseb

Honor pad v9 mu kullanıyorsun? Güncelleme desteği ile ilgili kesin bir bilgi de yok herkes farklı şey söylüyor.
  8. Goatseb

Uzun kullanımda vereceği performans önemli benim için. Yazılım ne kadar stabil, Not alma performansı nasıl bunları anlamam lazım
  9. Goatseb

20K Bütçe Tablet Önerisi

Bende bu bütçelerde takıldım kaldım. Apple için ekstra kalem almak lazım ayrı masraf. 60 hz olması ayrı kafa karıştırıcı. Honor Pad V9, lenovo yoga tab ve S10fe arasındayım bende.
  10. Goatseb

Mchose x9 şarj fullenince ışık hala kırmızı yanıyor

Bende dongle ile daha iyi.
  11. Goatseb

Orjinali bulunmaz mı?
  12. Goatseb

Mchose x9 şarj fullenince ışık hala kırmızı yanıyor

1 haftadır kullanıyorum %70 daha şarja takmadık ki. Yazılımdan baksana şarjı ne kadar dolu?
  13. Goatseb

Kalem ucu dışardan temin edilmiyor mu?
  14. Goatseb

Apple yanında kalem yok ve 60hz. iPhone kullanıyor olsam ekosistem için yinede alırdım belki. S10FE tft ekran olması vs kafamı karıştırıyor. Honor yada konudaki tableti alacağım gibi.
  15. Goatseb

Lenovo Yoga Tab ZAG60029TR nasıldır? Not alma performansı, yazılım desteği, ekranı bu fiyat için yeterli mi? Diğer seçeneklerim S10Fe ile Honor Pad v9.
  16. Goatseb

Öneri Honor pad v9 vs TAB S10 FE

*silindi*
  17. Goatseb

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Aynısı bende de oluyor. 7.1 olmadan kullanıyorum öylede yeterli benim için. Kendim EQ ayarı yaptım hem müzik hem oyunda keyifli oldu.
  18. Goatseb

Ürünü taksitle alacağım ama iade ederken limit taksit taksit açılıyor diye biliyorum. Daha önce taksitli alışveriş yapmadığım için deneyimim yok. Birde bu cihazda not uygulamasına ait inceleme bulabilir miyiz? Samsung'un uygulamasının incelemesi var mesela. Cihazın incelemesini bulamıyor olsak...
  19. Goatseb

Blazing sails alınır mı

Tek oynayacaksan sarmayabilir. Trolleyen oluyor çünkü. 4'lü arkadaş grubun varsa eğlenceli güzel.
  20. Goatseb

İnternette Türkçe incelemesini hiç bulamadım ürünün. Sen kullandın mı biliyor musun?
Geri