Arama sonuçları: *

1. G

Öneri Arkadaşlar MSI bu laptop u alınır mı ?

Merhabalar bütçe olarak 120 130 bin tl elektrik elektronik mühendisi olarak autocad ve arada oyun için bir laptop arıyorum bu fiyatlara daha iyisi olur ise tabi ki daha memnun olurum önerilerinizi ve tavsiyelerinizi...
  2. G

Arkadaşlar bu laptop almak istiyorum sizce alınır mi

https://www.gaming.gen.tr/urun/600836/msi-vector-17-hx-ai-a2xwhg-081tr-intel-core-ultra-9-275hx-32gb-ddr5-2tb-ssd-rtx5070-ti-12gb-140w-17-inc-2k-qhd-240hz-ips-level-w11-home-gaming-laptop/?utm_source=chatgpt.com Arkadaşlar elektrik ve elektronik mühendisiyim genel de iş ve arada oyun için...
  3. G

Yardım Arkadaşlar bu kapalı olan mail kısmını bulabilirmiyim ?

Merhabalar 2023 yılında lol oynuyordum sonradan maillerimi kontrol ederken hesabın şifre ve kullanıcı adını biliyorum fakat mail değişimi yapmışım fakat gönderdiğim mail devamını hatırlamıyorum bulmanın bir yolu varmı ?
  4. G

🔥İndirim QCY Kulaklıklarda 200₺ İndirim!

hocam kafa üstü kullaklık kullanmıyorum oppo enco buds kullanıyorum ama 3 yıl oldu artık şarj olayı can sıkmaya başladı ve anc özellik olmadığı için dışardan cok ses alıyorum o tarz bir kulaklık arıyorum.
  5. G

🔥İndirim QCY Kulaklıklarda 200₺ İndirim!

Nasıl kullanan varmı?
  6. G

❌İndirim Bitti! QCY HT08 GOLD 1377 TL - SİYAH 1427 TL

Hiç memnun olan yokmu?
  7. G

Öneri Hangi tableti almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-idea-tab-8gb-128gb-11-2-5k-sim-kartli-tablet-kalem-kilif-zafm0109tr-pm-HBC0000B0LN8Y bir ara site de bu tablet çok övülmüştü acaba alan varmı tavsiye eder mi?
  8. G

Öneri Hangi tableti almalıyım?

Arkadaşlar dizi film ve oyun üzerine 10 bin ve Max 17 18 bin TL arası bir tablet arıyorum bütün mobil oyunlari oynayabilirim uzun vade de sıkıntı ve pişmanlık yaşatmasın önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  9. G

🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

[H3 id='Spotify+kod+nereye+giriyoruz+']Spotify kod nereye giriyoruz ?[/H3]
  10. G

Cs go da etkin doğuş terminali satın alım yapamıyorum

M4A1-S tasfiye az aşınmış 10.81 dolar a
  11. G

olabilir nasıl aktif edebilirim ? 1763634163 oldu yaptım cok teşekürler 1763634184 birde 10 dolarlık bir kod almam lazım nereden alsam daha güvenilir ve ucuz olur bilgin varmı ?
  12. G

merhabalar arkadaşlar cs2 de etkin doğuş terminali açtım steam de bakiye olmasına rağmen satın al diyorum steam topluluk Arayüzü'nün olması gerekmektedir.lütfen oyun içi steam topluluğunun aktif olduğundan emin olun ve mağzayı kullanmak için yeniden başlatın hatası veriyor bilen birisi yardım...
  13. G

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

hocam tf2 key olayı nedir birisi yardımcı olabilir mi bitmeden kampanya ?
  14. G

Yardım Cs2 de hangi skini almak mantıklı

Merhabalar bynogame de 102 tl indirim kuponu ile hangi skini almak mantıklı yardımcı olur iseniz cok sevinirim.
  15. G

🔥İndirim Xbox Controller 2899₺!

arkadaşlar istanbul içi acılmamış kutu mavi beyaz olanı 2600 e bırakırım itopya dan alındı
  16. G

🔥İndirim Philips 1000 Serisi Erkek Vücut Bakım Seti - BG1024/15 659 TL Hepsiburada

Ustra tavsiyen varmı bilmeyen adamın bile kullanabileceği
  17. G

❌İndirim Bitti! KabelDirekt – 8K DisplayPort Kablo – 2m-3m-5m uygun fiyatlar

ben de tanesi 200 tl ye geliyor alınır mı ihtiyacım yok ama ?
  18. G

🔥İndirim Trendyol Go 200₺ indirim

Ben de çalışmıyor bitti mi ?
Geri