Arama sonuçları: *

1. 1mperfekta

SolidWorks Bilenler Kullananlar Yardım

valla bulamadım yardımcı olabileceğin yer yok mu
  2. 1mperfekta

Cevaplar için teşekkür ederim peki güvenilir siteler var mı orjinalini alıyım dedim aşırı pahalı
  3. 1mperfekta

GÜNCEL
  4. 1mperfekta

Bu sistem alınır mı?

pardon onu görmedimde burada senin kıyaslama yapman lazım. sıfırı ne kadar garantisi ne kadar eğer sıfır ile 2. el arasında 5k gibi bütçe farki var ise 2.el almam ama bu benim kendi fikrim
  5. 1mperfekta

Bu sistem alınır mı?

3080 ekran kartı alınmaz bence 100k ya değmez
  6. 1mperfekta

Merhaba arkadaşlar AutoCAD ögrendikten sonra Solidworks ögrenmek istiyorum. Ama şöyle bir kaç söylenti duydum evde programı kırık bile kullansam para cezası veriyorlar tarzı bu mümkün mü yoksa göz korkutma amaçlı yalan mı ? Birde bu programı deneme sürümü tarzı nereden kurabilirim siteye girdim...
  7. 1mperfekta

Windows 10 'DAN W11 HATASI

İşlemci AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor 3.59 GHz Takılı RAM 16,0 GB Depolama 224 GB SSD Apacer AS340 240GB, 932 GB HDD WDC WD10EZEX-08WN4A0 Grafik Kartı NVIDIA GeForce RTX 2060 (6 GB) Cihaz Kimliği D6F3DD25-BAA7-44FE-945C-BA9CC53B8DFE Ürün Kimliği...
  8. 1mperfekta

Windows 10 'DAN W11 HATASI

Arkadaşlar merhaba PCde win 10 yüklü ama ben onu Win11 yapmak istiyorum . Pc sistem durumu uygulamasından şimdi denetle dediğimde şu hatayı alıyorum ; "Bu bilgisayar Güvenli Ön Yükleme Özelliğini Desteklemelidir " Diye hata alıyorum . Videolardan Bios UEFI yaptım komut satırından mdr2gpt olan...
  9. 1mperfekta

AutoCAD Yükleme Hatası

kardeşim verdiğin link çalışmıyor bir kaç sitedende baktım ana sitelerinide uygulamayı kaldırmışlar sanırım
  10. 1mperfekta

AutoCAD Yükleme Hatası

o ne ilk kez duydum
  11. 1mperfekta

AutoCAD Yükleme Hatası

hangi sürümü olursa olsun setup dosyasına çift tıklayıp çalıştır dediğimde bir şey olmuyor sadece mouse yuvarlak bir şey cıkıyor sonra ne hata mesajı ne kurulum hiç bir şey gelmiyor ekrana
  12. 1mperfekta

AutoCAD Yükleme Hatası

hepsi buradan key satın aldım 3 yıllık olandan kendi sitesinden indirip yükleme yapmak istiyorum ama setup tıkladıgımda mouse etrafında yuvarlak bir şey çıkıyor sonra bir şey olmuyor
  13. 1mperfekta

AutoCAD Yükleme Hatası

Güncel...
  14. 1mperfekta

AutoCAD Yükleme Hatası

Arkadaşlar geçen ay autocad programı sorun suz kullanıyordum sonradan program içinde donmalar oldu bende silip tekrar yükleyim belki donması düzelir dedim kaldırdım programı orjinal sitesinden programı tekrar indirdim yüklemeye tıklıyorum olmuyor yönetici olarak aç diyorum yine kurmuyor bunun...
  15. 1mperfekta

Telefon tavsiye 10 ile 12k Arası

Anneme alacam kendisi 60 yaşında ibstagrama girerken telefonu donuyor bir şey yapcagı zaman donuyor ona göre bir şey düşünüyorum
  16. 1mperfekta

Telefon tavsiye 10 ile 12k Arası

Merhaba anneme 10 ile 12 bin arası telefon alacam sıfır ve ikinci el olarak tavsiye edeceğiniz telefon modeli ne olurdu
  17. 1mperfekta

Valorant Edit Nasıl yapabilirim

uygulamayı ücretsiz hali var mı bu formda ? Artık crackler güvenli değil
  18. 1mperfekta

Valorant Edit Nasıl yapabilirim

Merhaba arkadaşlar After Effect ve Adobe pri pro 'da yapılan videolar var bu ekleyeceğim videodaki gibi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirimValorant Edit
  19. 1mperfekta

2K IPS Panel monitör Tavsiye Bütçe: Max 12K

curved modeli var mı ?
  20. 1mperfekta

2K IPS Panel monitör Tavsiye Bütçe: Max 12K

güncel...
Geri