Arama sonuçları: *

1. F

Efsane Graffiti Air Chair Şi̇şme Armut Tarzi Koltuk 189 Tl

Bayağı güzel indirim olmuş. Bakalım belki yine stok yenilerler kış ayı indirim dönemlerinde. Takipteyiz.
  2. F

Shaarkon 750 w power supply nasıldır

Haziran’dan beri aktif olarak kullanıyorum. Alırken bayağı araştırmıştım. Ben gayet memnunum. japon kapasitörler kullanılıyor. Bir çok güvenlik sertifikası da mevcut. Tavsiye ederim.
  3. F

Steelseries Aerox 3 Wireless Onyx (2022) 979tl!!

Orta boyutta elim var ve bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. Claw tutuş stili ile tutuyorsanız süper uyuyor. Ama palm grip stili ile tutuyorsanız evet küçük gelebilir.
  4. F

❌İndirim Bitti! 🔥🔥corsair M65 Rgb Eli̇te Gami̇ng Mouse 549 Tl 🔥🔥

Önceden kullanmıştım. Eli büyük olan arkadaşların almasında fayda var. Elinize büyük gelebilir. Eliniz hem küçükse hemde claw tutuş stili ile mouse tutuyorsanız ergonomik açıdan sizi rahatsız edebilir.
  5. F

BF2042 Gamepass'e Geliyor!

Oyun geçmişimde kazık yediğim tek oyun. Bu oyun yüzünden pre-order yapmaya tövbe ettim.
  6. F

Oyuncu Kulaklıgı (3-6 Bin TL Arası)

Kablosuz versiyonunun ucuz olanı xbox versiyonu. Tek farkı ona PC ile PS5’i aynı anda bağlayamıyorsunuz. pc’de kullanacaksanız pek de bir fark göremedim.
  7. F

Amazon bu ürün için kapıda vergi alir mi

o konu hakkında net bir bilgim yok.
  8. F

Linkleri ve ürünleri görmeden bir yorum yapamam.
  9. F

Amazon bu ürün için kapıda vergi alir mi

gönderici amazon değil. Amazon olsaydı vergiyi de ödeme kısmında hesaplardı ve senden ona göre para çekerdi. Bunun göndericisi satıcının kendisi. TR’ye girdiğinde size vergi çıkacaktır.
  10. F

360 ses ile 7.1 arasında fark var mı?

Kullanılan yazılımlar ve isimlendirilmeleri farklı. Nova 3’ten 360 derece sesi SteelSeries GG uygulaması içerisindeki Sonar yazılımı ile veriyor.
  11. F

Sony H9 kullanmadım. Nova serisinden kulaklık kullanıyorum ve memnunum. Wireless takıntınız yoksa Hi-res destekli kablolu nova pro versiyonunu tavsiye ederim. GameDac ayrı bir hava katıyor.
  12. F

1.500TL'ye Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

HyperX Cloud Core Wireless ya da Arctis 1 Wireless alabilirsiniz. Arctis 1’i SteelSeries GG’deki Sonar yazılımı ile kullanırsanız Surround ses alabilirsiniz.
  13. F

Dostum selam, Arctis nova serisinden bir kulaklık kullanıyorum ve çok memnunum ama onun dışında arkadaşlardan birinin de önerdiği Sennheiser serisinden GSP350 kulaklığını kullanmıştım ses kalitesi ve mikrofon bakımından iyi bir kulaklıktı. Özellikle mikrofonu gerçekten çok iyi. GSP500’de ondan...
Geri