Arama sonuçları: *

1. PachiPachi

Kaza yaptım %100 haklı çıktım sigortadan para alıcam.

Motosiklet ile kaza yaptım ve araç sürücüsü önüme aniden kırıp benim ve park halindeki aracın hasar almasına sebebiyet verdi yetkili servis dışında bir yer ile anlaştım, masrafları çıkardı eksper geldi motorumu inceledi şimdi gerekli parçalar kdv dahil 14.500 TL ödeyecekler ben tamircinin...
  2. PachiPachi

Modem arayüzüne giriş yapamıyorum Kablonet

Arkadaşlar modemin şifresini unutmuştum resetledim sonra girdim yeni şifre belirledim internet geldi ama modem arayüzünde ekran bir anda böyle oldu tekrar girmeyi deneyince işe yaramadı sorun ne olabilir ? CMD default gateaway ve ipv4 adresinden de girmeyi denedim olmadı Flushdns komutlarını da...
  3. PachiPachi

Çözüldü✓ Ekran kartım çok ısınıyor RTX 3060

Arkadaşlar aldım ilk denemem de dediğiniz gibi pump out yaptı dışarı doğru taştı sonra tekrar gidip aldım aynısın dan uzman birisine götürdüm sağolsun bir ekipmanı vardı onunla her tarafına olabildiğince yaydı sonuç gayet güzel 15 dakika boyunca gta 5 2k grafik ultra da 65 dereceyi geçmedi...
  4. PachiPachi

tamamdır ben gidip alayım hocam akşamına sonucu yazarım teşekkür ederim.
  5. PachiPachi

Yanlardan içeriye hava giriyor radyatör zaten dışarı veriyor aşağıdakiler de dışarı atıyor. kasa içerisi normal bence gayet güzel hava giriyor içeriye.
  6. PachiPachi

Thermal grizzly conductonaut önerilmiş bir kaç yerde de o nasıldır peki tavsiye eder misiniz ?
  7. PachiPachi

Hocam bende 1 1-5 yıl mining yaptım nerede nereye bakılacağını biliyorum garanti etiketini açtım yanık veya koku bırakmış şeyler aradım yoktu, aldığımız kişi söylemez elbette fakat ön seziniz ile kişini profilini anlayabilirsiniz aşağı yukarı. İşlemciye cooler master bir modelini sürmüştüm...
  8. PachiPachi

Aldığım kişi öyle bir şeyler sezdirmedi bende oyun amaçlı kullanıyordu mining olsa bile bende yaptım zamanın da eskiden 4 yıllık 1660 ti ekran kartım var o kadar ısınmıyordu 1 yıl aralıksız mining yaptı hala 55-65 arası takılıyor. Ne tavsiye ediyorsunuz. ? Termal macun bende ondan...
  9. PachiPachi

Gigabyte RTX 3060 GAMING OC 12GB 3 FANLI Arkadaşlar 2. el 1.5 ay kullanılmış bir ekran kartı aldım aldığım kişi de iyi anlayan birisiydi bilmeyerek almış çok ısındığı için satmaya karar verdi ucuza geldi bana bir nevi sıkıntısız çalışıyor ama çok zorlayıcı oyunlar da fan %100 tüm devir ile 90...
  10. PachiPachi

Çözüldü✓ FHD monitör sahibim fakat 4k çözünürlük gösteriyor?

Merhabalar arkadaşlar bir sorum olucaktı merakımdan soruyoruım, FHD 1920x1080 1 ms 144 hz monitöre sahibim marka model Lenovo G27-20 orjinal sitesinden bakınca özellikler aynı gösteriyor fakat konu oyun çözünürlükleri masaüstü çözünürlüğü vs.. gelince 3840x2160 çıkıyor anlayamadım nvidia control...
  11. PachiPachi

İcra dosyam uyapta farklı avukatın söylediği farklı ?

Merhabalar, 1 yıl önce bir firma tarafından icraya verildim inatlaştım ödemiyeceğim diye şimdi de motor alacağım fakat üstüne haciz koyarlar diye korkuyorum açıkcası ödeyeceğim. Fakat uyap sistemin de ekim ayı ve şuan da baktığım da arada 50-70 lira fark var. Avukatlık bürosunu aradığımda 1963...
  12. PachiPachi

Msi 273CQR monitörde g-sync desteği var mı?

Desteklemiyor. Casper Excalibur E27QHD-G 27 Bende kullanıyorum gayet şık ve güzel tek eksi yanı IPS ekrana sahip değil.
  13. PachiPachi

Melih kalkanın mezarını nasıl bulabilirim

E-dua mı oluyor bu
  14. PachiPachi

redmi note 11 alınır mı?

Uygulama hızı,Şarj uzunluğu ve oyunlarda çok güzel bende kullanıyorum fotoğraf açısından aynısını diyemiyeceğim note 10 pro daha güzeldi.
  15. PachiPachi

MMORPG Önerisi yapar mısınız ?

Eğer 3D olmayan seversen Lost ark diyebilirim ama belli bir yerden sonra çok sıkıyor aynı şeyler oyunda çok fazla bot var ama şuan yeni oyunculara çok yardımcı oluyorlar end game olman 3 ay almaz, diğer açıdan bende black desert öneririm çok vaktini alıcaktır çalışan okuyan birisisen günde 4-5...
  16. PachiPachi

400 TL mont bindirim ile indirmişler.

Evet su geçiriyordu, rüzgar test edemedim en ufak bi eğilme bükülmede koltuk altları ve dar alanların yırtılacağını hissetmiştim.
  17. PachiPachi

400 TL mont bindirim ile indirmişler.

8 Kasım da başlayan trendyol indirimlerinde bir kaç şey almıştım yanında da mont ihtiyacım vardı fiyatı gayet makul göründü geldiğin de çok kötü bir işcilik gördüm iade ettim tekrar bakıyım dedim aynı fiyat gerçekten indirimlerin olduğu bir yer varmıdır arkadaşlar ? (Nasıl bir dolandırıcılıkdır...
  18. PachiPachi

Aga be şu Megane 2 fiyatına bak (eski ilan)

Bende 150 bin lira var kalanını kredi çekip alcam 250-300 arası bakıyom eski model hepsi, Punto falan var ama çok kötü.
  19. PachiPachi

8-9bin bandında sistem çıkar mı ?

İkinci el mi 0 mı düşünüyorsunuz ?
  20. PachiPachi

Hayalini kurduğum pc yi bugün toplayacağım

Black Friday indirimlerini bekle acele etme, itopya güzel iddalı indirimler getireceğini söylüyor 22 kasım da bakarsın kafana yatarsa alırsın.
Geri