Arama sonuçları: *

1. T

asus rog strix rtx 3070 ti fan temizliği

Arkadaşlar merhaba ekran kartı fan bölümü aşırı tozlu ve arası dar peçete veya bez sokamıyacak kadar küçük. Neredeyse kartın garantisi bitti ve furmark testlerinde 78 80 dereceyi görmeye başladı kart 1 senedir bende kartın içini açtırayımmı termal macun ve fan temizliği için.
  2. T

Rog strix 3070 ti güç kaynağı

Kral cok pardon cahilliyime ver anladim Teşekkür ederim
  3. T

Kral corsair olan 2×8 olabiliyor gailba bendeki Ekran Karti 3x6+2 1689421964 Bunu nasil yapabiliriz
  4. T

Arkadaşlar merhaba asus rog strix 3070 ti alacağım buna uygun psu önerir misiniz? Not(PCI E 3x 6+2 olmasi gerekiyor butce 3200 3500)
  5. T

Biostan çıkamıyorum yardım lazım

Hocam Yapabildinizmi Yardimci olurmusunuz benimde ayni
  6. T

MSI Biostan çıkamıyorum

Hocam düzeltebildinizmi
  7. T

Yeni sistemimde biostan çıkamıyorum

Hocam biosu nasil Kapatabildin lutfen acil Yardim
  8. T

Bilgisayar böyle kaldı ne yapacağımı biliyorum.

Ramleri overclock yaptim 3600mhz cektim sonra kasa calisiyor ekrana goruntu Gelmiyordu sonra bios pilini söktüm sonra o ekrqn geldi biostan ciktim tekrar geri biosa atti sinir oldum Ne yapmam lazım 1668014793 Aynisini yaptim olmadi Reis ya
  9. T

Bilgisayar böyle kaldı ne yapacağımı biliyorum.

arkadaşlar merhaba ramleri 2133 ten 3600mhz yaptım fakat yaptıktan sonra bilgisayara ekran gelmedi sonra bios pilini söküp taktım açtım bu ekran geldi burada tam olarak Ne yapmam lazım eğer burdan çıkarsam bilgisayar kapanıyor ve görüntü gelmiyor tekrar sökmek zorunda kalıyorum lütfen yardım edin
Top Bottom