Arama sonuçları: *

1. H

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

35 - 40 ı aşmak istemiyorum hocam. Ne kadar f/p o kadar iyi
  2. H

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Nvidia 4000 serisi 12GB VRAM'li en fp/sin pc lazım hocam
  3. H

RTX 4000 serisi min 12Gb ramli sistem tavsiyesi

Arkadaşlar genel olarak rendering için kullanıcam. 12GB vram'li nvidia ekran kartlı bir pc ye ihtiyacım var. hazır sistem ve ya toplama olabilir. En f/p sinden güzel bir şeyler önerirseniz hayır duası alırsınız. Teşekkürler şimdiden.
  4. H

Yardım Havit kb884l vs Steelseries Apex 7

Apex 7 aldım memnunum ama kendi keycaplerini begenmedim pek yazması cok rahat gelmedi, keycap değiştirince hallolur muhtemelen
  5. H

Yardım Gürcistan giriş çıkış belgesi ile yurtdışındayken telefon IMEI kayıt ettirme

Arkadaşlar selam, 23 Aralıkta italyaya gidicem ve 7 ocakta donucem. Oradan telefon almak ıstıyordum fakat 2023te gidip 2024'te donucme ve 2024 itibariyle kayıt ucretleri 30.000 tl'ye cıkacakmıs ve donmeden once de telefonu kaydedemiyormuşum. Yurda giriş tarihi soruyormus. Ben de bu sorunu...
  6. H

Boyle bir klavyeye bende okeyim ama benım aklımı karıştıran şey apex7 nin fiyat bandının normalde daha yuksek olması(5000 civarından 2000 civarında düşmüş), yani bu fiyattan apex 7 almayıp kendi fiyatından başka klavye alınca cok avantajlı cıkmıyacakmış gibi hissediyorum bir yandan
  7. H

Merhaba arkadaşlar klavyemi değiştirmek istiyorum. Normalde beyaz bir klavye istediğim için bu ürünü alıcaktım(1550TL): https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb884l-rgb-mekanik-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-red-switch-p-769677831?boutiqueId=61&merchantId=147035 Fakat 500TL daha çıkıp apex 7...
  8. H

❌İndirim Bitti! 🔥Sinbo 4.5L Airfryer Naysla 1350TL🔥

Bu nays ile bu paraya denk geleceğini nasıl anlıyorsunuz hocam. İlk defa kullanıcam da nasıl emin olucam ne kadar geri yatacagını.
Geri