Arama sonuçları: *

1. Xenonn

Yardım Bu laptopun tr fiyatı ne kadar alınır mı?

Böyle bir şey buldum 48k yapıyor burada tr fiyatı ne kadardır ve sizce alınır mı özellikleri baya iyi
  2. Xenonn

Çözüldü✓ Bu bilgisayar alınır mı acil hemen alacağım?

Pahalı mı ucuz mı beynim almadı tr fiyatını bilmiyorum
  3. Xenonn

Bilmiyorum ki 1705513190 Bu da aynı fiyat ama bu 8gb versiyonu ve yanında bi kaç parça geliyor hediye
  4. Xenonn

37.5k fiyatı asus gaming laptop
  5. Xenonn

Öneri Üç laptop arasında kaldım sizce hangisi

Araştırdım şimdi biraz Asus trde 50k msı aynı fiyata geliyor satmq ihtimalimide düşünüp birazdan asus siparişini veriyorum çok teşekkür ederim
  6. Xenonn

Çok anlamadığım için inanılmaz aradayım hani biri deseki net şu direkt alıxam taksitle faiz olmadığı için sıkıntı olmuyor ödemekte yani oyun oynaycağım biraz video editi de deneyeceğim direkt al diyebildiğin varsa alayım
  7. Xenonn

Laptoplar ekte 2si fiyat olarak aynı diğeri tulpar onda da emin değilim bunlara kıyasla çok aşağı kalıyor sanki kalite olarak
  8. Xenonn

Yardım Hangi laptopu almalıyım

Kanka ben yurt dışındayım o yüzden burada faiz haram olduğu için 0 faiz 6 ay taksitle alıcam 1702913428 Önerilerin var mı bana atsan buradaki fiyatlarına baksam
  9. Xenonn

Yardım Hangi laptopu almalıyım

Fiyatlar hemen hemen aynı 35k tl civarı hangisi daha iyi yardımcı olurmusunuz
  10. Xenonn

Çözüldü✓ Laptop alacağım hangisini seçmeleyim önerilerede açığım

Teşekkür ederim 4070 olduğu için aslında aklım onda kalmıştı biraz daha bakacağım belki aynı fiyatlarda iyisini bulabilirsem sizin önerebileceğiniz bişey var mı burada genel olarak ordan daha ucuz fiyatlar 1701887714 Şu yüzden soruyorum ben sadece asuslara baktım en iyisi diye pek fazla bilgim...
  11. Xenonn

Aradaki farklar ve neden g16 rica etsem kısaca söyleyebilirmisiniz
  12. Xenonn

4070li sistem için 140 watt yazıyor yanlış bakmadıysam
  13. Xenonn

Şu an abu dhabiye çalışmaya geldim laptop alacağım bu laptop tl ile (4070li) 33.460 tl yapıyor fiyat olarak ve içindeki parçalara bakıldığında nasıl yardımcı olur musunuz? 1701883717 (4060lı)Bu da 36.430 TL'ye geliyor
  14. Xenonn

Öneri Araba aküsü alacağım öneri?

Ford fiesta 2013 model araç var aküsü bitti doldurunca da bitiyor yenisini alacağım ama araçtan anlamıyorum en iyisini almak istiyorum bilen arkadaşlar yrdımcı olursa sevinirim
  15. Xenonn

Çözüldü✓ Klavye tuşları değişti

Gamepower ogre klavyem var q klavye ama tuşları değilti nasıl oldu anlamadım ingilizce klavyeye dönüştü ü, i ve ş gibi harflere basınca yan çizgi veya noktalama işaretleri çıkıyor nasıl düzelir
  16. Xenonn

Çözüldü✓ Corsai̇r Spec-delta Rgb Kasa Fani Anakarttan Nasil Kontrol Edi̇li̇r ?

bu kasa anakarttan kontrol ediliyomu la bende düğmeleri var ordan değiştiriyodum
  17. Xenonn

FIFA 23 HALA ALINIR MI?

Valla belki ayıplar diğerleri ama online oynamayacaksan 30 şiraya git hesap al bence çok gereksiz ona verilen para her sene aynı oyunu tekrar sürüyorlar piyasaya
  18. Xenonn

Çözüldü✓ RTX 3060lı hazır sistem tavsiye eder misiniz?

Dikkatimden kaçmış sağolasın
Geri