Arama sonuçları: *

1. okancakaloglu

Yardım Tek Simi Çift Telefonda Nasıl Kullanırım..

Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar
  2. okancakaloglu

Yardım Tek Simi Çift Telefonda Nasıl Kullanırım..

Öncelikle herkese merhabalar benim sorunum şu Haziran 15 gibi Yunanistan'da Iphone 14 Pro Max alıcam fakat çalışmakta olduğum fabrika tozlu bir ortam dolayısıyla telefonu korumak için fabrikada eski cihazım olan iPhone 8 Plusu kullanmak istiyorum Ama Bir Sim Kartı Çift Cihazda Kullanmam Lazım...
  3. okancakaloglu

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası CLOCK WATCHDOG TİME OUT

Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilecek Bir Arkadaşımız Var Mı ?
  4. okancakaloglu

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası CLOCK WATCHDOG TİME OUT

Öncelikle Herkese Merhabalar Bilgisayarıma Özellikle Bluestack Yüklemeye Çalışırken Mavi Ekran Verip Clock WatchDog Time Out Hatası Veriyor Sizlere Minidump Dosyamın Linkini De Bırakıyorum. Bilgisayarım Daha 2 Aylık Özellikleri de Anakart : Asus Prime B450M-K II İşlemci: AMD Ryzen 5 5500...
  5. okancakaloglu

Laptobumda Ses ve Görüntü Yok...

Büyük ihtimal hasarlı ekran flex kablosu ama hasarlı olsa bile hdmi takınca otomatik diğer ekrana görüntü gelmesi lazım değil mi win 7 yüklüydü en son ram slotu hasarıda olabilir
  6. okancakaloglu

Vallaha vuran kişi babamdı kızdırdım biraz :)) görünüşe göre sol en alt kısmına vurmuş gibi görünüyor orası kırık çünkü sağ en altta da kırık var onun harici görünen bir şey yok
  7. okancakaloglu

Öncelikle herkese merhabalar eski bir laptobum var evde sinirle vurdum ve artık çalışmıyor laptobu söktüğümde herhangi bir eziklik veya bir şey görülmüyor ekrana ışık gelmiyor.. bende hdmı ile diğer monitöre bağlıyorum laptobu acınca seste gelmiyor görüntü de sorun nerede yardımcı olursanız...
  8. okancakaloglu

Çözüldü✓ Rampage RM-420 Monitör Kırmızı Nokta Sorunu !

Öncelikle Herkese Hayırlı Akşamlar Öğlen Gelen Ekranımı İşe Gittiğimden Dolayı Kontrol Edemedim İşten Sonra Kurdum Ölü Piksel Testi Yaptığımda Herhangi Bir Noktayla yada Sorunla Karşılaşmadığı Gördüm Fakat Film Açtığımda Filmdeki Nesneler Üzerinde Yanıp Sönen Kırmızı Noktalar Belirdiğini Gördüm...
Geri