Arama sonuçları: *

1. M

3-3,5 K monitör tavsiyesi

144 hz ve üstü olması yeterli çok fazla anlamıyorum bilgilendirerek önerirseniz sevinirim
  2. M

Bilgisayarım kendi kendine yeniden başlıyor

1 ay önce itopyadan 3050 eagle bir sistem aldım bilgisayarım ilk geldiği 2. hafta bir kere kendi kendine kapanmıştı ama sonrasında güncelleştirme yaptığı için o nedenli oldunu düşündüm ama bugün yine aynı şey başıma geldi nedeni ne olabilir ne yapmalıyım yardımcı olabilcek varmı
  3. M

İnternet kablosu önerir misiniz? ?

35mbs internet kullanıyorum fiber kablo önerisi yapabilirmisiniz hem ucuz yolu hemde güzel performanslı
  4. M

Windows 11 temiz format atma

videolar dolu youtubede dostum ben yazıyla anlatsam çok yanlış olur videolardan izliyerek adım adım yapabilirsin
  5. M

Windows 11 temiz format atma

gitmez usb ile temiz format atman lazım.
  6. M

SSD okuma yazma hızım düşük çıkıyor

MLD M300 M2 500GB ssd im var okuma yazma hızım aşadaki gibi çıkıyor ssdimdemi bir arıza var yoksa normalmi anlıyamadım
  7. M

Pingim Sürekli dalgalanıyor yardımcı olurmusunuz

Bütün oyun ve cihazlarda var
  8. M

bunu anlıyabilceğim bi yol varmı kabloyu
  9. M

evet süperonline 1669753574 Bilgili kimse yokmu
  10. M

Oyunlara ilk girdiğim 2 dk pingim gayet normal 10 11 arası sabitken sonrasında aniden 200 300 hatta bazen 1000 lere kadar çıkıp geri iniyor sürekli dalgalanıyor servis sağlayıcısını aradığımda ise internetimde bir problem olmadını indirme hızımın normal olduğunu söylüyor problem ne olabilir...
  11. M

Pc fiyatlarından sitemden anlayanlar bakabilirmisiniz

10 bin TL'ye sıfır sistem alırsın dostum uzaklaş direk
  12. M

Gigabyte Rtx 3050 eagle ısı normalmi

Black desert online da ultra ayarlara aldığımda 74 derece valoda 60 derece civarı görüyorum ısım normalmidir
  13. M

İnternetimde sürekli dalgalanma oluyor

İnternetimda valo veya lol gibi oyunlar oynarken başta çok güzel 9 10 pingte oynuyorum 2 dk sonra 150 200 lere çıkıp çıkıp iniyor sebebi ne olabilir
  14. M

yeni aldığım bilgisayar durduk yere kapandı

itopyadan 2 gün önce elime gelen bilgisayarım durduk yere kapanıp geri açıldı nedeni ne olabilir ekran kartı ısısında felan bi sorun göremedim
  15. M

3050 furmark değerlerim normalmi

Kurdum memnun kaldım zaten fiyatı şimdiden yükselmiş 11 e almıştım 3050 felan diye aşağılıyolar fakat gidip amd ekran kartı kullanıp bin bir ceşit hatayla uğraşmaktansa performanstan kısmayı tercih ettim
  16. M

Evet
  17. M

Alpha plus tı sanırım 1669466767 Ne kadar süre açık bırakıyım veya başka bişi yapmama gerek varmı
  18. M

İtopyadan yeni aldığım sistemim geldi furmark değerlerim normalmidir görüntü yükliyemedim 73 derece 95 fps 7 dakikadır açık
  19. M

İtopyadan hazır sistem ne kadar sürüyor

İtopyadan hazır sisem aldımda ne kadar sürede teslim ediliyor acaba (ankara da yaşıyorum)
Top Bottom