Arama sonuçları: *

1. F

Öneri R5 5500 işlemciye RX 7600

Teşekkürler yorumlarınız için
  2. F

şuan kullandığım kart Asus ROG Strix Radeon RX 570 OC 4G. 5 yıldır bir sıkıntı yaşamadım. Önerdiğiniz marka nasıldır? güncel markaları pek bilmiyorum.
  3. F

r5 5500 ve rx570 li bir bilgisayarım var. Ekran kartını güncellemek istiyorum. Linkteki ürün fiyat olarak avantajlı duruyor. Öneriniz var mı, alınır mı...
  4. F

Yardım Ryzen 5 5600 işlemcinin stok fanindan garip bir ses geliyor normal midir?

bobin uğultusu, sisteme yük binince bobinlerden fazla enerji geçiyor ses yapıyor, bir zararı yok diye biliyorum, sadece ses olarak rahatsız ediyor
  5. F

Yardım Ryzen 5 5600 işlemcinin stok fanindan garip bir ses geliyor normal midir?

zzzzzz diye çıkan ses Coil Whine sesine benziyor
  6. F

r3 2300x yerine r5 5500 veya r5 5600

teşekkür ederim yorumlarınız için
  7. F

r3 2300x yerine r5 5500 veya r5 5600

Merhabalar, Şuan sistemimde kullandığım r3 2300x işlemcisi mevcut. Ekran kartı olarak rx570 4g modelini kullanıyorum. Elimdeki işlemciyi verip üstüne 700 tl ekleyerek r5 5500 ya da 1700 tl ekleyerek r5 5600 işlemcisine geçme şansım var. Kafama takılan soru şu r5 5600 için aradaki 1000tl lik...
  8. F

Format atıp Windows 10 kuracağım fakat izlediğim videolarda simge farklı oluyor

Videodaki simge Daemon Tools programı yüklü olduğu için öyle gözüküyor, iso dosyasını açmaya yarayan bir program. Sen büyük ihtimalle kendi bilgisarında iso dosyalarının açılma şeklini winrar olarak belirlemişsin. İndirdiğin dosya iso uzantılı ise rufus ile yazdırabilirsin flasha bir sıkıntı...
  9. F

Öneri Hyperx Cloud 2 Yerine Kulaklık Önerisi

Teşekkürler öneriler için
  10. F

Hyperx in servisi hakkında bir bilginiz var mı peki bunu iade etmek yerine direk servise göndersem ses kartı için çok uğraştırırlar mı ?
  11. F

Eski kulaklığım da 3.5 mm dip ses sadece ses yüksek olduğunda geliyordu ama o zamanda ses yüksek olduğu için zaten o seviyelerde kullanmıyordum anakarttaki jak işimi görüyordu. cloud alpha yı düz alpha ile karıştırdım ben
  12. F

O zaman uzatma alarak cloud 2 den devam ediyim 7.1 i zaten kullanmıyorum ses de fark etmiyorsa değiştirmeye gerek yok
  13. F

Alpha ile Cloud 2 nin fiyatları aynı olunca ses kartsız alpha daha iyi olabilir diye düşündüm. Kablo uzatma fikri aklıma gelmemişti teşekkür ederim
  14. F

Asus Prime B450M-K var
  15. F

Herkese merhaba, 1 hafta önce Hyperx Cloud 2 kulaklığını aldım. Kulaklığı yanında gelen ses kartına bağladığımda dip ses olduğunu farkettim. Araştırdığımda ses kartının kronik sorunlu olduğunu söyleyenler vardı. Kartı çıkarıp direk 3.5 mm ile bağlayınca herhangi bir sorun yok ama bu seferde...
Geri