Arama sonuçları: *

1. Vitorrs

Asus, 5 Ocakta ZAM yapıyor!!

Ram içeren şeylere zam gelir ekran kartı laptop gibi
  2. Vitorrs

Steam internet bağlantısını kesebilir miyim

Tamam sorun bendeymiş şimdi fatkettim ben güvenlik duvarını kapatmıştım güvenlik duvarını aktif edince düzeldi teşekkür ederim
  3. Vitorrs

Olmuyor o şekilde ikimiz de oyuna giremiyoruz çevrimdışı olsanda steam aktifliği kontrol ediyor ( daha önce oluyordu ama düzeltmişler )
  4. Vitorrs

Denedim bunu da olmuyor
  5. Vitorrs

Steamda aile hesabı kullanıyorum diğer aile üyesi ile aynı anda çevrimdışı oyuna girmek istiyoruz fakat ikimiz de çevrim dışına alsak da aynı anda oyuna giremiyoruz ethernet kablosunu çıkarttığımız da girebiliyoruz. Kısacası steamin internet bağlantısını kesebileceğimiz bir ayar var mı?
  6. Vitorrs

❌İndirim Bitti! ASUS PRIME LC 360 ARGB 3930TL (Peşin fiyatına 3 taksit)

performans olarak hangisi daha iyidir bilemedim ama asus marka güvenilirliği daha fazla olan bir firma bence 6 yılda garantisi varmış ve daha ucuz asus almak daha mantıklı gibi
  7. Vitorrs

2TB HDD 3799 AMAZON.COM.TR

yorumlarda birisi ortalama 15 yazmış en fazla 24mbps görmüş
  8. Vitorrs

❌İndirim Bitti! Solo Islak Havlu 3*52 Yaprak 34.90TL

Yorum da çok küçük olduğu belirtilmiş bilginize
  9. Vitorrs

Spigen 20W USB-C Şarj Aleti İndirimi

iphone için 20w yeterli oluyor eğer aceleniz yoksa diğer aletler için de düşük watt ile şarj etmek bataryaya az da olsa olumlu oluyor
  10. Vitorrs

🔥İndirim Razer Viper V3 HyperSpeed esports fare 2321₺🔥

Teşekkür ederim dediğini yaptım ve şuan eskisi gibi hatalı çalışmıyor gibi umarım düzelmiştir
  11. Vitorrs

🔥İndirim 9800x3d 20.888 TL + 9 Taksit

am5 anakart alacaksın ddr5 ram alacaksın maliyetli olur bence baya
  12. Vitorrs

🔥İndirim Razer Viper V3 HyperSpeed esports fare 2321₺🔥

Deathadder V2 mini kullanıyorum scroll bozuldu bu boyutta kablosuz mouse önerebilir misiniz
  13. Vitorrs

🔥İndirim 7800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem 119.999,00

Taksit olsaydı olabilirdi ama bu şekilde almak yerine biraz daha fazla verip 6-9 ay peşin fiyatına taksit ile parça parça almak daha mantıklı ilaveten her parçanın özel indirimli olarak toplarsanız aynı fiyata veya daha ucuza da gelebilir
  14. Vitorrs

🔥İndirim Hepsiburada Altınyıldız Gömlek 380TL / Tişört 153TL

Beyaz sepete eklenmiyor pazarcılar aldı herhalde 😂
  15. Vitorrs

🔥İndirim Adidas 2.ürün 1₺ kampanyası. Şişirme fiyatlar değil

şişirilmişi böyle oluyor işte şişmemişi yarı fiyatlarında hatta bazıları daha ucuz
  16. Vitorrs

🔥İndirim Adidas 2.ürün 1₺ kampanyası. Şişirme fiyatlar değil

Hepsi şişmiş fiyat en düşük yapıp baktım :D
  17. Vitorrs

❌İndirim Bitti! TCL 55" C7K QD-Mini-Led TV 48.891 TL 🔥🔥

oyun oynamayacağım maç ve dizi film izleyeceğim benim için c7k daha mantıklı o zaman. LG 2025 model oled yanığı problemini çözmüşlerdir herhalde artık
  18. Vitorrs

❌İndirim Bitti! TCL 55" C7K QD-Mini-Led TV 48.891 TL 🔥🔥

LG oledc54 (82.449 TL) ve tcl 65c7k (60.799 TL) arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aradaki bütçe farkına değer mi oled almam
  19. Vitorrs

🔥İndirim XIAOMI AX3000T wifi6 Router 1.497 TL Openwrt Destekli

türktelekom 500 mbps kullanıyorum kiralık modem yerine bunu kullanabilir miyim
Geri