Arama sonuçları: *

1. Vitorrs

İkinci el 16 pro alınır mı?

İphone 15 pro 256gb eylüle kadar garantisi var ne kadar eder kozmetiğin de hiç bir sıkıntı yok
  2. Vitorrs

Xiaomi Smart Scale S200 Dijital Baskül - 799TL

Herkes sağdan soldan baksın en ucuz burada diye atsın o zaman burası Akakçe değil normal fiyatın altında bildiğin ürünün düşmüş fiyatını görürsün paylaşırsın o siteden bu siteden ucuz diye paylaşım olmaz
  3. Vitorrs

Xiaomi Smart Scale S200 Dijital Baskül - 799TL

Hocam her gördüğünüz şeyi paylaşmayın bir indirim de yok ayrıca normal fiyatı
  4. Vitorrs

İş Bankası'ndan Bugüne Özel Bedava Kahve

ben 300tl alışveriş yaptım ama genç çalışan kart var oda geçerli değil mi acaba
  5. Vitorrs

🔥İndirim Anker 322 PowerLine type C Örgülü Kablo 3ft/0.9m 60W - Beyaz 189 TL

Açık link açılıyor ama telefondan paylaşmak istediğin de kısa link oluşturuyor ve açılmıyor bu benlik bir problem mi hepsiburadalık bir problem mi acaba
  6. Vitorrs

🔥İndirim Anker 322 PowerLine type C Örgülü Kablo 3ft/0.9m 60W - Beyaz 189 TL

Bilgisayardan açmaya çalışınca kısaltılmış linkler anasayfaya yönlendiriyor o neden oluyor telefondan açılıyor ama bilgisayardan açılmıyor
  7. Vitorrs

🔥İndirim 🔥🔥🔥Seçili Cips Çeşitlerinde 1 ALANA 1 BEDAVA 🔥🔥🔥

sağlıklı değil ama sigaram yok alkolüm yok kilomda yok bi cipsim var film, video izlerken güzel gidiyor :D 1773801773 Türkiye genel olarak dışa bağımlı bir ülke zaten dolaylı yoldan boykot olan olmayan çoğu ürün israile destek veriyor hatta türk malı, yerli malı dediğimiz ürünlerin hammedesi...
  8. Vitorrs

200K Hazır sistem tavsiyesi

X3d li işlemci almanıza gerek yok bence önceliğiniz 30 hesap açmak ise daha yüksek çekirdeğe sahip işlemci almanız gerek aynı çekirdeğe sahip x3d işlemciye daha fazla FPS almak için alınabilir ama 30 client açık iken pek f/p olacağını sanmıyorum
  9. Vitorrs

Yenisin galiba forum sadece teknoloji üzerine değil
  10. Vitorrs

Cips sevdalısı biri olarak hiç böyle kampanya görmedim :D
  11. Vitorrs

Sistem upgrade tavsiyesi

Tamam şimdi çözdüm bende diyorum niye o kadar ucuz :D
  12. Vitorrs

Sistem upgrade tavsiyesi

ben yanlış anladım galiba 5000 e ver geç demişsiniz o yüzden anlamadım
  13. Vitorrs

Sistem upgrade tavsiyesi

3080 5k mı ediyor
  14. Vitorrs

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde
  15. Vitorrs

AM5 Gecmek ortlama ne kadar tutar?

Bende de b450 Asus tuf gaming 8x2 gb 3600 MHz Cl 16 ballistix RGB Ryzen 5 3600 var ne kadara satabilirim bilginiz var mı
  16. Vitorrs

-

Sorunun nasıl çözülür bilmiyorum ama maddi olan işlerde interneten tanıştığınız kişilere güvenerek ilerlemeyin en köyü yapay zekaya sorabilirsiniz
  17. Vitorrs

NEXTSTAR 100 inch - 4K UHD - 144Hz - QD MiniLED - Google TV 149.000₺

Bunu almak yerine 65c7k almak daha mantıklı olmaz mı 64k civarına düşüyor vatanda gerçi şuan stok bitti ama yenilendiğinde düşer yine
  18. Vitorrs

❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

Rica derim hayırlı olsun güle güle kullanın şimdiden
Geri