Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Asus Rog Strix LC II 360 White Sıvı Soğutma AM5 Soket Destekliyor Mu?

Maalesef hocam doğru düzgün soğutucu da yok bende caresizlikteyim
  2. M

Çözüldü✓ Asus Rog Strix LC II 360 White Sıvı Soğutma AM5 Soket Destekliyor Mu?

Merhaba arkadaşlar, Topladığımım sistemim ; Asus rog strix B650-A Gaming Wifi Ryzen 9 7900x işlemci Bu sistemime uygun Soğutucu Olarak Asus Rog Strix LC II 360MM White sıvı sogutma düşünüyorum ama AM5 soket tipi destekliyormu bilgim yok bu konuyu bilgilerinize sunarım.
  3. M

0 Sistem Topladım Ama Ekran, Klavye , Mouse Görüntü Gelmiyor

hocam pump yazanı aıo pump a taktım fanları da cpu fan a taktım
  4. M

dp ve hdmi ile görüntü alamya çalıştım sıvı sığutma pompasına dokunduğum da titriyor çalışıyor yani ama klavye mouse ve ekrana görüntü gelmıyor
  5. M

Yeni Sistem Topladım Ama Ekrana Görüntü Gelmiyor ?

yaptım ama yinede görüntü alamadım anakrtım arızalı olabilrimi ama rgb si vs yanıyor 0 ürün
  6. M

0 bilgisayar topladım parçalar şu şekilde 240ml master cooler ml240 sıvı soğutma R7 5800x3d işlemci asus tuf b450 plus 2 kingston furry beast 2x8 16 gb 3600 mhz cl17 ram zalman 700w psu zotac 3060 ti ekran kartı çift fanlı sistemi alalı 4 gün olmadı, işlemcinin ınısıp ısınmadığını kontrol ettim...
  7. M

GPU ya bağladım, işlemcinin görüntü birimi yok diye yanlış mı yaptım yoksa 1669583606 genel bios güncellemesi değilde destekeleyen işlemciler kısmından 5800x3d yi seçiçim onu flashback ile bios ettim ama yinede görüntü vermedi olmazsa genel bios update yapacağım yarın 1669583691 destekelyen...
  8. M

0 bilgisayar topladım parçalar şu şekilde 240ml master cooler ml240 sıvı soğutma R7 5800x3d işlemci asus tuf b450 plus 2 kingston furry beast 2x8 16 gb 3600 mhz cl17 ram zalman 700w psu zotac 3060 ti ekran kartı çift fanlı parçaları düzgün bir şekilde topladım güç kaynağına enerji verdiğim...
  9. M

42 bin tl am5 sistem önerisi

Asus Rog Strix LC360 Serisi AM5 İle uyumlu Değil mi ? Onu Da Kullanabilir Böyle Bir Sisteme
  10. M

Ryzen5900x Performansı Ve Beyaz Sistem Hakkında

Merhaba Ark, 2015 yılında güç bela biriktirip asus n551jw serisi laptop aldım ve günümüzde yeterliliğini yetirdi çoğu oyun 60 fps civarı ya alıyorum ya alamıyorum, Masastü pc toplamaya karar verdim ve en iyiye yakın bir pc toplayıp laptop da olduğu gibi 7-8-10 sene daha kafam rahat bir...
Geri