Arama sonuçları: *

1. kalterjager

Instagram Instagram Girdiğin Şifre Yanlış Hatası

Instagram'a telefondan hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda Girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Uygulamayı sildim yükledim, tüm verileri ve önbelleği temizledim, modemi restartladım, hiçbiri bir işe yaramadı. Şifremin doğru olduğuna emin olmama rağmen şifremi değiştirmeyi denedim, bu sefer de...
  2. kalterjager

Video Kamerama Hangi Memory Stick Birimi Uygun?

Satın almış olduğum ürün; Memory Stick Duo Adaptor; Memory Stick;
  3. kalterjager

Video Kamerama Hangi Memory Stick Birimi Uygun?

Uyumlu hafıza kartını araştırırken Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro gibi bir çok birimi olduğunu gördüm. Kameranın kart girişinde sadece Memory Stick ve MMC yazıyor. Bugün Memory Stick Pro Duo aldım. Fakat kart küçük geldi. Bunun için Memory Stick Adaptörler olduğunu gördüm fakat...
  4. kalterjager

Gamepower Kötü Bi̇r Marka Mi

Değil, alınır.
  5. kalterjager

100TL bandında mousepad önerisi

İncehesap gaming gecelerinde neredeyse her hafta garanti bir mousepad indirime giriyor. Glorious mousepad de gamepower mousepad de işini görecektir. İndirimde mousepadlerin fiyat ortalaması 50-150 tl arası değişiyor bütçene ve istediğin büyüklüğe göre alabilirsin. Cuma günleri 22:00'da oluyor...
  6. kalterjager

PSU'dan gelen rahatsız edici ses

Bende de ufak ıslık sesi gibi bir ses vardı, toz filtresinden kaynaklanıyormuş temizlerken ters takmışım. Düz taktım düzeldi.
  7. kalterjager

Çözüldü✓ Anakartta yanan kırmızı ışık sorunu

Merhaba, yaklaşık 3 saat önce tüm masamın üzerine şalgam döküldü. Hemen müdahale ettim ve herhangi bir cihazıma zarar geldiğini düşünmüyorum. Döküldükten sonra hemen kabaca temizledim hızlıca ardından kabloları söktüm ve kasayı kaldırdım. Masadaki her şeyi temizledim ve kasayı da temizledim...
  8. kalterjager

Cs go yatirim icin skin onerisi

Parlak skinlerin hepsi değerlenecek. CS2'de yansıma olayı falan gelişmiş olduğundan hepsinin fiyatı çok artacak. (Yatırım tavsiyesi değildir :D)
  9. kalterjager

Paycell kart temassız var mı?

Bu sanırım güncel versiyonu değil. Bendeki kartın üzerinde ekteki gibi simge bulunuyor. 1681382711 Mastercard olanlarda da iki seçenek varmış temassız ve normal kart olarak. Seninkinde temassız özelliği yok ne yazık ki.
  10. kalterjager

fp oyuncu monitörü tavsiyesi

İkinci el monitörlere de bakmanı öneririm. Çok fazla sıfır gibi satan var şu sıralar.
  11. kalterjager

Paycell kart temassız var mı?

Var. Mastercard olan paycell temassızdır. Visa versiyonunda temassız versiyonu yok. Zaten temassız kart üzerinde simgesi bulunuyor. 1681382402 2 kere versiyonu yazmışım, özelliği olacaktı ikincisi
  12. kalterjager

Opera GX orta click ile yeni sekme açmama sorunu

Sorunu biri sayesinde buldum, '' opera://flags/#scrollable-tab-strip '' bunu yeni sekmeye yapıştırıp açılan yerden enabled olarak değiştirirsen düzeliyor.
  13. kalterjager

Opera GX orta click ile yeni sekme açmama sorunu

Bildiğiniz gibi her tarayıcıda üstte sekmelerin bulunduğu çubuğa mouse'in orta clicki ile tıklandığında CTRL+T ile aynı işlevi görecek şekilde yeni sekme açılır, fakat benim son opera güncellememden beri sekmeleri orta clickle kapatabilmeme rağmen hiçbir şekilde orta click ile yeni sekme...
  14. kalterjager

Discord'da grup araması nasıl sessize alınır?

Discord'da çevrimiçi iken sürekli grup aramaları geliyor. Gruplardan çıkmak istemiyorum, sessize aldığımda ise sadece bildirimleri kapanıyor. Grup aramalarını sessize almanın herhangi bir yolu var mı?
  15. kalterjager

Hangi flash belleği almalıyım?

3 seçenek arasında kaldım. Tercih yapmama yardımcı olabilir misiniz? https://www.trendyol.com/sandisk/ultra-luxe-sdcz74-256g-g46-256gb-usb-3-1-flash-bellek-p-93167560 -İlk seçenek bu, ürünün kullanıcıları ısınma sorunu olduğunu söylüyor, bir sorun yaratır mı bilmiyorum. Okuma Hızı: 51 - 100...
  16. kalterjager

Taşınabilir hdd ve flash bellek önerisi

Benim de acilen bir flasha ihtiyacım var, bulabilirseniz cevaplayabilir misiniz
  17. kalterjager

Taşınabilir hdd ve flash bellek önerisi

Ne aldınız?
  18. kalterjager

Hızlı, uzun vadeli Flash Bellek önerisi

Sürekli yanımda bulundurabileceğim, okuma yazma hızı yüksek olan, 256 ya da 512 gb bir flash bellek arıyorum. Bu konuda fazla bilgim yok, fiyat performans ürün de bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Bildiğiniz indirimli flash bellekler varsa onları da atabilirsiniz. Uzun vadeli kullanmak...
Geri