Arama sonuçları: *

1. T

Age Of Empires 4 Sürekli Donuyor

AOE4 oyununu uzun süredir oynuyorum. Son bir haftadır oyunu oynarken ilk önce ses gidiyor, bir süre sonra da oyun donuyor. Hiç bir şey yapamıyorum. Donduktan sonra genelde tekrar geliyor, bazen de masa üstüne atıyor. Ekran kartımın driver larını güncelledim, dosya doğrulaması yaptım. Hiç bir...
  2. T

Age Of Empires 4 (Takılma sorunu.)

Reis olayın üzerine aylar geçmiş ama senin karşılaştığın bu durumla muhtemelen aynı durumu son bir haftadır bende yaşamaya başladım. Oyunu oynarken ilk önce ses gidiyor bir süre sonra oyun donuyor hiç bir şey yapamıyorum. Dosya doğrulama vs yaptım hiç bir sıkıntı yok. Eğer bu durumun çözümünü...
  3. T

The Last Airbender 2024

Merhaba arkadaşlar. 2024 şubat ayında Netflix kütüphanesine eklenen The Last Airbender dizisinin, netflix de TR dublaj hali var mı yada başka bir platformda TR dublajlısı var mı ?
  4. T

Rise of The Tomb Raider Steam versiyonu için Türkçe Yama

Hayır bulamadım. Oyun çevirinin TR yaması var fakat build 668.1 e çevirmek gerekiyor. Çevirmesinde sıkıntı yok basit ama oyunun bir kısmında ip ile karşıya geçerken oyunda atıyordu. Ondan sonra çok aramama rağmen başka TR yama bulamadım.
  5. T

Bilgisayarımı her açılışta yeniden düzenlenen masaüstü simgeleri

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı her başlatmamda masaüstü simgelerimin yerleri eski haline geri dönüyor. Masaüstündeki simgeleri yeniden düzenleyip bilgisayarı kapatıp açınca tekrar eski haline dönüyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı, yada daha önce başına gelen birileri var mı, nasıl...
  6. T

Türkçe yamayı nereden indiriyorsunuz?

Rise of the tomb raider için Türkçe yama bulabildin mi ? Ben uzun zaman önce oyunçeviri.net sitesinden indirmiştim fakat oyunun bir kısmında ip ile karşıya geçerken hata vererek oyundan atıyordu. Bu sebep ile sinirlenip silmiştim. Şimdi tekrar yükledim sen güncel sürüm ile uyumlu bir Türkçe yama...
  7. T

Rise of The Tomb Raider Steam versiyonu için Türkçe Yama

Merhaba arkadaşlar bir ara oyunçeviri.net sitesinden rise of the tomb raider için Türkçe yama indirmiştim. Build 668.1 'e çevirmiştim çalışmıştı fakat ip ile karşıya geçerken hata veriyordu. Güncel sürüm için Türkçe yama var mı? Çok aradım fakat bulamadım.
  8. T

Rise of the tomb raider Türkçe yama

reis aynı sıkıntı bende de vardı. İp ile karşıya geçerken hata veriyordu sinirden oyunu silmiştim ben uzun süre önce şimdi tekrar indirdim. Sen sorunsuz bir yama bulabildin mi?
Geri