Arama sonuçları: *

1. Reustus

Win 11 de ram yetmiyor.

Daha 4 gün önce rahatlıkla minecraft oynarken ekran kaydı aldığım yerde arkada müzik dinleyebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ve bu gün bunu yapınca sistem donuyor, ya minecraft bellek yetmedi diyip kapanıyor ya da google. kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı, görev yöneticisini...
  2. Reustus

Çözüldü✓ GSKILL 32GB (2x16GB) ALINIR MI?

Merhaba sistemim bu, artı olarak rx6600xt ekran kartım var, premiere pro falan kullanıyorum ve ram eksikliği hissediyorum, yanda video izlerken kullandığımda bildiğin bilgisayar donmaya başlıyor...
  3. Reustus

Çözüldü✓ Gain V1 Oyun Bilgisayarı Aınır mı?

bütçem 13 Bin TL adobe programları ile uğraşıyorum oyunda oynuyorum bu sistem sizce bana uygun mu? bir de site güvenilir mi bir arkadaşım attı da
  4. Reustus

HepsiBurada Samsung Galaxy A53 ilanları güvenilir mi?

Merhaba bu telefonu alacam ama satıcılara pek güvenemiyorum, yorumlara filan bakınca da kimileri almayın yazmış kimileri alın yazmış...
  5. Reustus

Bilgisayar Çalışırken Ekran Gitti

Grafik ayarlarında mı? kurarken de bu ekran çıkıyo, studio diye bir seçenek yok nereye bakmalıyım
  6. Reustus

Bilgisayar Çalışırken Ekran Gitti

Arkadaşlar sistemim bu Asus Prime B450M-K II AMD Ryzen 5 5600G Gskill Ripjaws 16GB (8+8) 3600MHz CL18 Mld M300 500Gb NVMe M2 SSD Corsair CV550 550W 80+ Bronze Corsair Spec Delta RGB RX 6600 XT 8Gb Premiere yada after effecte girdiğimde rastgele ya 2 saat sonra ya da açtıktan 1dk sonra ekran...
Geri