Arama sonuçları: *

1. R

Asus Rog Strix Scope Rx Klavye

Arkadaşlar Merhaba, Asus rog strix scope rx klavyem mevcut. Bu klavyenin esc altındaki 1 tuşu kırıldı. (Üst kapak) fakat internette tuş kapağı satan bulamadım. Elinde olan varsa yada satan iletişime geçebilirse çok sevinirim.
  2. R

Kırmızı switch mekanik oyuncu klavye önerir misiniz?

Kırmızı switch mekanik rgb bilek destekli klavye önerebilir misiniz? Bütçe 700
  3. R

MANTIS-6800 SSD EKLEDİM 980 PRO HARİCİ STOK OLARAK Alınır mı?

GAMING GEN TR MANTIS-6800 Alacağım ssd ekledim sadece 5600x alacaktım fakat sıvı soğutma zorunlu tutuyorlar. sadece 5600 alacağım stok kalarak fiyatı 20 bin alınır mı? ? ve 5600 ile 5600x arasında ne fark var ?
  4. R

Çözüldü✓ Gampower saber rgb alınır mı? ?

knka ben kullanıyorum ilk başta güzelde sonradan sıkıyo bilek desteğide yok 2 senedir kullanıyorum ama tırt bence 1668693666 ve boşluk tuşunun ömrü bitti takılıyo artık :D
  5. R

Gaming Gen TR Zorla Parça Alma Dayatması

bende almaya çalışıyorumm işlemci x olanı istiyorum ayrıca 980 pro ssd ekliyorum çok kötü soğutmaları ve pahalı niye alacakmışım tam 68 dakika oldu müşteri hizmetlerini arıyorum hala şuan 5. sıradayım soracağım bekliyorum gerekirse yerleri ümraniyede gidip alırım he birde gideceğim zaten o...
  6. R

20 bin bütçeye hazir sistem önerebilir misiniz? ?

Hayat cok garip 20 k ya sistem bile f/p oluyor 😀😀
  7. R

Varsa önerin dinlemek isterim
  8. R

Tesekkur ederim kardesim hadi insallah
  9. R

20 bin tl bütçem var oyun icin 20 bin tl ye alabilecegim en guzel sistemi önerebilir misiniz?.
Geri