Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

hepsiburada world kartım var yalnızca kampanya ilk çıktığında katılabildim o zamandan beri hiç gelmiyor aynı şeyi yaşayan arkadaşlar var mı
  2. B

Sistemimi ne kadara satarım ?

peki sence sistemi satıp komple baştan toplamak mı parça parça güncellemek mi daha mantıklı olur hocam
  3. B

Maalesef hocam istanbul’da değilim
  4. B

piyasası hızlı mı peki hocam satması çok uğraştırıyor mu daha önce hiç bilgisayar parçası satmadım hakim değilim açıkçası
  5. B

Sistemimi 2023 senesinde gamegaraj üzerinden hazır sisteme ekleme yaparak almıştım. DDR5 sistem toplamayı düşünüyorum sizce bu sistemi satıp baştan toplamak mı daha mantıklı yoksa ekleme yapmak mı ? satarken parça parça satsam bir kârım olur mu ne önerirsiniz ? İşlemci : Ryzen 5 5600 Soğutma ...
  6. B

🔥İndirim Msi G244PF E2 180HZ 1MS Pivot IPS Monitör 4.199 tl 🔥

4100e düşmüştü ya tekrardan düşer diye alasım gelmiyor açıkçası
  7. B

🔥İndirim Msi G244PF E2 180HZ 1MS Pivot IPS Monitör 4.199 tl 🔥

sizce alayım mı ikinci monitör olarak kullanacağım yoksa daha iyi bir indirim düşer mi sizce özellikle bu monitör olmak zorunda değil F/P olması yeterli
  8. B

❌İndirim Bitti! 🔥 Lenovo Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör (VA Panel) 4999TL 🔥

çift monitör için düşünüyorum hali hazırda 240hz monitörüm var evde bunu önerir misiniz ya da daha iyi bir seçenek var mı bu fiyatlara
  9. B

Steelseries Engine Arctis 5i görmüyor

Kulaklığı dün aldım çalışıyor bi sıkıntı yok fakat ss engine kulaklığı görmüyor görmediğinden ötürü de dtsi kullanamıyorum ve rgb ışıklandırmasını kontrol edemiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Geri