Arama sonuçları: *

1. N

3d printer için filament önerisi

https://porima3d.com/products/porima-pla-filament?variant=49130120151387 fotoğraf attığım RAL5015 açık mavi olan stokta var gözüküyor.
  2. N

3d printer için filament önerisi

Porima kullanıyorum ben sorun yaşamadım şimdiye kadar.
  3. N

Razer Ornata V3 X Low Profile Membrane mi yoksa Logitech G123 oyuncu klavyesi mi

Tamamdır çok teşekkür ederim.
  4. N

Razer Ornata V3 X Low Profile Membrane mi yoksa Logitech G123 oyuncu klavyesi mi

Teşekkür ederim görüşünüz için. Karar veremedim daha bir türlü kafama yattı bu alırsam taksit ile alacağım zaten bir anda vermek istemiyorum o kadar para. 3 binden aşağı klavye yok bir klavye ye de vermek istemiyorum o kadar eskisi kadar da oyun oynamıyorum. Gece karanlıkta tuş ayrımı...
  5. N

Pek oyun oynamıyorum oynadığımda da hikaye tarzı oyunlar oynuyorum arada LoL world of tanks giriyorum o kadar yazı yazarken yormaması lazım beni fazla ses çıkarmayan olursa daha iyi benim için
  6. N

2500 civarı olur gerisi gereksiz olur benim için.
  7. N

hocam bu ingilizce sanırım ö ğ ü harfleri yok galiba onların olmaması zorlar beni yazı yazarken https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-klavyesi/pusat-k3-pro/?srsltid=AfmBOooe-VOy3xfMEJ3WP1Ipt0x7--QsfHWVe08DSHjbJ9_I4aSb9fJ5 monsterın bu klavyesi nasıldır
  8. N

Bu mebran klavyeler sıvı temasına mı dayanıklı oluyor internette öyle yazıyor bayadır uzağım konulara takip etmiyorum uzun zamandır. Mebran yerine sessiz mekanik switchli klavye alın denmiş hep forumlarda.
  9. N

Hayır değil 1768411658 Hocam bu bi tık pahalı bütçem için 1768411722 Tamam teşekkür ederim dediklerinize de bakacağım Razer nasıl acaba bilgisi olan varmı
  10. N

3 yıl yeterli bence kullanım için yorumlarda daha kısa sürede tuşlar basmıyor demişler hep 😂
  11. N

Hocam neye baksam bu civarda hep fiyatlar eskisi gibi de takip etmiyorum artık neyin ne olduğunu bilmiyorum
  12. N

Dostlar merhaba iyi akşamlar. Yeni klavye almayı düşünüyorum. Yıl başından önce Logitech G123’ü almayı düşünüyordum sonra yorumlarda tuşlar bir süre sonra basmıyor demişler hep o yüzden tereddütte kalıp almadım ve fiyatı arttı şuan İtopyada tekrar indirimde. Birde Razer Ornata V3 X Low Profile...
  13. N

Arduino başlangıç için set önerisi. (Bütçe 1500-2000TL)

Teşekkür ederim dediğiniz sete de bakacağım. Aylığı bekliyorum.
  14. N

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  15. N

Teşekkür ederim bakacağım. 1721936700 Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapmam daha mantıklı olabilir. Yapmak istediğim proje o kadar da zor bir proje değil zaten direk ondan başlamam mantıklı olabilir.
  16. N

Tavsiyeniz için teşekkür ederim dediğinize bakacağım. 1720896995 Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aslında benim amacım kendimi elektronik devreler üzerinde geliştirmek istiyorum. Daha önce dediğim gibi ütü yöntemi ile baskı devre yaparak güç kaynağı ve ses sistemi devresi yaptım ses sistemi...
  17. N

Herkese merhaba. Arduino seti almak istiyorum. Daha önce baskı devre yöntemi ile birkaç devre yaptım fakat Arduino ile daha önce hiç devre yapmadım. İnternette hazır setlerden hangisini alacağıma karar veremedim. Forumlara baktığımda da hazır set yerine sadece Arduino kartı alıp yanında ekstra...
  18. N

Çözüldü✓ 2000 liraya kadar SSD yada HDD

Evet SSD elime ulaştı sonunda taktım sıfırdan kurulumunu yaptım Windowsun. MLD M300 marka M2 SSD'nin hız testi: 1. Fotoğraf m2 slotunda takılıyken, 2. fotoğraf da dönüştürücüye takılıyken. Samsung 970 EVO marka M2 SSD'nin hız testi: 1. Fotoğraf M2 slotuna takılıyken, 2. fotoğraf dönüştürücü...
  19. N

Çözüldü✓ 2000 liraya kadar SSD yada HDD

Teşekkürler bilmiyordum. Yorumlarda DRAM yok yazmışlar. Gelince göreceğim artık nasıl bir SSD sipariş geçtim dün.
Geri