Arama sonuçları: *

1. B

1500 tl ile bu sisteme ne eklenebilir

m.2ssd ile uçururdum bilgisayarı.
  2. B

Bilgisayarım Oyunun Ortasında Donuyor

Temizlemeni tavsiye ederim. İşe yaramazsa güzel bir format da sorununuzu çözebilir.
  3. B

Bilgisayar hızlandırma

Kasayı temizleyebilirsiniz,işlemci macununu yenileyebilirsiniz.Bütçeniz varsa ssd ya da m.2ssd alarak da hızlandırabilirsiniz.
  4. B

iPhone mu Samsung mu?

tabii ki İPhone. Her anlamda Samsung'dan iyi. Samsung'un önde olduğu tek konu fiyattır.
  5. B

Mobil Oyun Tavsiye Verirmisiniz?

TFT, Score! Hero, Call Of Duty Mobile, Modern Combat Versus, Asphalt 9,Shadow Fight 3,CSR 2,Kafa Topu 2,Race Kings.
  6. B

6500TL Laptop Tavsiyesi Yapabilirmisiniz

Monster, msi yada asus rog seçersen saha iyi olur.
  7. B

Kulaklık ne almalıyım

Hyperx al başka kulaklık bakmama gerek yok. Türünün en iyisi.
  8. B

Sizce Donanım Arşivi grubunun bugüne kadar topladığı en F/P sistem hangisiydi

Bence hepsi zamanının f/p sistemleri. Her fiyata olarak f/p sistemi yaptığı için kendisine teşekkürlerimi iletmek isterim.
  9. B

Donanım arşivinin Mobil uygulaması çıksa iyi olabilir

Her şey sırayla hele burası bir otursun onu da hallederler.
  10. B

Yardım Razer Electra V2 USB Sorunu

Usb girişlerinde statik elektrik olabilir. Usb girişlerin bozuk olabilir. Anakartın garantisi varsa yollayabilirsin.
  11. B

360 Direksiyon

Ne yazık ki yok. Sana tavsiyem kol alabilirsin. Ben öyle yaptım pişman değilim. Monster'ın kolu f/p ürünü. Güncel olarak kullanmaktayım.
  12. B

Şarkı Önerisi

Yerli yabancı karışık listelerim: https://open.spotify.com/playlist/2WAMsuhfRQmLJ4CLIATnvi?si=vrScYCqvTgqy2ok04-DrEA https://open.spotify.com/playlist/4tcLuyHTfE2vX8NU6wNdd3?si=ckBsdU6dT2KgZGEJfHV3FA https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1E9IHnD8lu7crK?si=IH2JfJ-STI6K9ik80ei9wA
  13. B

Neden Xiaomi Telefon almalıyım

Piyasanın kralı olduğu için. F/p olduğu için. Kullanıcı odaklı olduğu için. Yarı yolda bırakmadığı için. Kısacası xiaomi olduğu için.
  14. B

İkinci el parçalarla bilgisayar toplamak istiyorum

Riskli baya ekran kartı ile mining yapılmış olabilir. Anakartı hasarlı olabilir. Psu arızalı olabilir. Tabi bunlar ihtimal. Benim tercihim 0 ürünler olurdu.
  15. B

Playstation 5 vs Xbox Series X

Kendim bir konsol yapsaydım herşeyi xbox oyunları playstation olurdu.
  16. B

Playstation 5 vs Xbox Series X

Sağlıklı bir bilgi olmadığından kıyaslamaya yapamadım.
  17. B

Yardım rainbow six siege

Nereden aldın, kaç saat oynadın?
  18. B

Film önerin gençler

Hitch izlemeni tavsiye ederim.
  19. B

Kulaklık seçimi için yardım

Hyperx cloud I kullandım. Hyperx'in üstüne kulaklık yok. Gerek kutunun özenle hazırlanmış olması gerek içeriğinin ve kendisinin çok kaliteli olması Hyperx'in çoğu kulaklıktan her zaman 5 adım önde olmasını sağlar. Kutunun içerisinden 2 tip kulaklık pad i geliyor. Deriyi kullanmanı tavsiye etmem...
  20. B

Pc Koltuğu öneri

Sana tavsiyem biraz daha para biriktirip xdirve alman. Çünkü eğer malzeme kaliteli olmazsa uzun yıllar gitmez. Almışken 1 kere al tam al mantığı ile uzun süre aldıklarını kullanabilirsin.
Top Bottom