Arama sonuçları: *

1. sierrasan

10-15.000 TL'ye Anneye alınabilecek telefon önerisi?

Merhaba. Aynı telefondan anneme bende almıştım. Başka telefon alacağım. Konu uzun süre önce açılmış ama siz aldınız mı annenize? Ne aldınız?
  2. sierrasan

10-20k arası Anne baba için alınabilecek telefon önerisi

Herkese Merhaba. Annemde Xiaomi note 10s var. Ama üstüne sağolsun su döktü, telefonun dokunmatiği kafayı yedi. Bende almış iken; kaliteli, telefon tasarımı güzel, donanımlı ve bir tikta olsa uygun fiyatlı bir şey bakıyorum. Samsung s21 fe düşünüyorum ama sizce nasıldır? Taksitli olarak...
  3. sierrasan

Adobe Photoshop 2022, "Grafik işlemciniz uyumlu değil" hatası veriyor.

Merhabalar. Cracklı, Adobe Photoshop 2022 programı yükledim. Fakat "grafik işlemciniz uyumlu değil" hatası veriyor. Ne yapmalıyım? Ekran kartı bilgilerimi aşağıya koyuyorum. Bu programı nasıl düzeltebilirim??
  4. sierrasan

5000-5500 TL Telefon Önerisi

Hocam m23 güzel ama o kadar param yok. İşte note 10s ile tecno arasında kaldım. Arkadaşta önerince. Sizce ne yapmalıyım? Hangisini almalıyım? Oppo a55 için de ne dersiniz? 1668338335 Ben de kararsiz kaldım arkadaş. Gel ortak olalım;(
  5. sierrasan

Çok kararsız kaldım be.
  6. sierrasan

İkisi arasında kaldım işte. Tecno mu yoksa Xiaomi mı...
  7. sierrasan

5000 TL civarı telefon önerisi istiyorum.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/5000-5500-tl-telefon-oenerisi.638148/ Hocam burayı meşgul etmeyelim de, soruma cevap yazar mısınız acanakendo profilimden sorduğum soruya
  8. sierrasan

Oyun olarak kelime oyunu oynayan birinden bahsediyoruz. Pubg falan değil de. Benim için önemli olan, iyi bir cihaz olsun, güzel olsun, önümüzdeki senelerde de idare etsin. . Şikayet var sitesine bakarsanız bir çok yorum gördüm parmak izi çalışmıyor diye. Ayrıca işlemcisi helio mu neymiş, bir de...
  9. sierrasan

Hocam tecno camon 18 p'nin çok fazla şikayet ve olumsuz yorum gördüm. Sizce yine de alınır mı? Sağlam bir şey istiyorum. Anneme alacağım. Sıkıntı çıkarır mı,?
  10. sierrasan

Çok araştırdım ancak bulamadım. 5000-5500₺ civarında, anneme alabileceğim, düzgün ve uzun yıllar gidebilecek potansiyeli olan, (nasıl kullanıldığına da bağlı gerçi ama sağlam olsun), rami 4gb'tan itibaren yüksek olan, yarı yolda bırakmayacak, güzel bir cihaz önerir misiniz? 2. Ellere pek...
Geri