Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Merhaba GMK67 almıştım whatgeekten daha kargoya verilmedi iadede herhangi bir sıkıntı çeker miyim bunu almak istiyorum da
  2. M

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

GMK67 almıştım siparişim hala kargoya verilmedi iptal nasıl edebilirim aynı siteden?
  3. M

Ninjutso Sora Hangi rengini almalıyım?

Ninjutso Sora almaya karar verdim fakat hangi rengini alacağımda kararsız kaldım. Beyazla siyahı arasında kaplama farkı var mı veya beyazı çok leke tutuyor mu gibi şeyler.
  4. M

🔥İndirim Akko 3068b plus ISO Almanya düzeni 1288 TL + kargo ve gümrük.

Akko 3068b plus ben bu versiyonunu almak istiyorum da malzeme kalitesi falan tokyo versiyonuyla aynı mı? Cream yellow switchler çok hoşuma gitti ses olarak.
  5. M

VGN Dragonfly f1 mouse alınır mı ?

ben de arkadaşımla beraber pro modelini alabilirim. 2 ürün için 1 vergi ücreti gösteriyor çok uygun geliyor
  6. M

sitesinde vergiye 20 dolar veriyormuşsun. pro ve pro max arasında 7 dolar var. Birisinin bataryası 65 saat dayanıyor 49gram diğeri 135 saat 55gram.
  7. M

siz aldınız mı acaba? vergiler falan hepsi toplam mı 60 dolara geliyor biliyor musunuz?
  8. M

merahaba ürün elinize ulaştı mı?
  9. M

2000TL Mouse Önerisi

İncelemenizi dört gözle bekliyorum hocam.
  10. M

2000TL Mouse Önerisi

Pulsarın tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası diğer ikisine göre biraz sönük kalıyor.
  11. M

2000TL Mouse Önerisi

Yan tuşları çok sık kullanan birisiyim. Razer orochi v2 kullanıyordum 2 ay sonra sıkıntı çıkardı maalesef. Kaliteli bir şey arıyorum. 5-6 sene götürmesini bekliyorum.
  12. M

2000TL Mouse Önerisi

2 hafta falan beklemem gerekiyor bütçeyi arttırmam için. Zam olma durumu olmaz değil mi ? Bir de sora stoklara tekrar giricek mi?
  13. M

2000TL Mouse Önerisi

Elim 17-18cm falan. Aklımda Endgame XM2we almak var. Fakat bütçemi zorlayarak Lamzu atlantis-atlantis mini veya ninjutso sora almalı mıyım? 3395 ve 3370 arasındaki farkı hisseder miyim?
  14. M

Mouse + Mouse pad önerisi 1500 tl max bütçe

Bütçeyi biraz fazla zorlayarak Lamzu atlantis- atlantis mini veya ninjutso sora almamı önerir misiniz? Aradaki farka değer mi yoksa XM2we yeterli midir?
  15. M

Mouse + Mouse pad önerisi 1500 tl max bütçe

Merhaba hocam XM2we almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyisi var mıdır?
  16. M

Chrome sekmelerini başka cihaza aktarmak

Android telefonumda Chrome da 104 sekme açık ve bu sekmeleri başka bir android cihaza aktarmak istiyorum. Böyle bir ayar var mıdır?
  17. M

Acer Nitro 5 RTX 3060 Fps Drop

Merhaba arkadaşlar laptop kullanıyorum fps sabitlendiği elden ring-detroit gibi oyunlarda 60fpsten 55lere yer yer 50lere kadar düşüyor. ekran kartı kullanımının da 60lardan 50lere düştüğünü gözlemledüm. nasıl düzeltebilirim? Acer Nitro 5 AN515-58 RTX 3060 140W i7 12700h 16x2 32GB Ram.
  18. M

Acer Nitro 5 AN515-58 vs Monster Tulpar T7 v20.5.2

Tulpar t7 v20.5.2 ACER Nitro 5 AN515-58 Bu iki model arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz veya 27-28k bütçeye daha uygun bir seçenek var mıdır?
Geri