Arama sonuçları: *

1. R

F/P Televizyon tavsiyesi 20 k

Fiyat performans 20 k yı geçmeyecek televizyon arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum İstediğim inc marka vs yok iyi bir şey olmasını istiyorum sadece Ben bunu buldum nasıl bunu almayı planlıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...
  2. R

Sistem toplama tavsiyesi

MSI MB X470 Gaming Plus anakart Ryzen 5 2600 işlemci Elimde bu parçalar var eski bilgisayarımdan kalma bunları değerlendirmek istiyorum Nasıl parçalarla toplayabilirim 2. el olur fp iyi idare edecek bir şey istiyorum
  3. R

Altyapısı olmayan ve 4.5 g olmayan yerde internet nasıl alabilirim acill yardım

uydu net diye bir şirket buldum ama güvenilir midir vodafone çok pahalı
  4. R

uydu interneti yağmur yağınca vs tv gider ya internet de öyle gider mi
  5. R

Altyapısı olmayan ve 4.5 g olmayan yerde internet nasıl alabilirim acill yardım türktelekom a altyapı başvurusunda bulundum 24 ay sürer dediler evden çalıştığım için bana iş için acill lazım telefon interneti arada kopuyor o yüzden sabit bir internet lazım nasıl yapabilirim süperbox için...
  6. R

Sistemim ne kadar eder ?

35 k ya aldım hepsini yılbaşı öncesi zarardayım o zaman yatırım mantığında düşünürsek
  7. R

Sistemim ne kadar eder ?

Not: fotoyu çektiğimde 2 ram daha gelmemişti şu an takılı
  8. R

Sistemim ne kadar eder ?

Tüm parçalar 0 alalı 3-4 ay oldu yurtiçi garantili faturalıdır 2 tanesi hariç Ekran kartı : Gigabyte RTX 3080 10 Gb Yurtdışı garantisiz 0 Anakart ASUS PRIME Z790-A WIFI Intel Z790 LGA1700 7000 DDR5 ATX ANAKART Yurtiçi garantlili 0 İşlemci : Intel Core i5-13600K Yurtiçi garantlili 0 İşlemci...
  9. R

10-15 bin TL arası Ofis Bilgisayarı

2 bin tl lik 2. el bir bilgisayar da işini görür bilgisayar almak için ayırdığı bütçeye göre iyi bir bilgisayar önerdim işine para yatırmaya ihtiyacı varken bilgisayara 15 k vereceğini düşünmüyorum :)
  10. R

https://www.gaming.gen.tr/urun/221769/tuna-t1-intel-i5-12400f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ssd 1 tb yapıp uzun süre sorunsuz kullanabilirsin dostum
  11. R

laptop mu kasa mı istiyorsun
  12. R

22k civarı sistem tavsiye

20-25 k bandında fp sistem arıyorum var mı önerebileceğiniz fiyatına değer diyeceğiniz sistem geçen 20k ya 3070 li atmıştınız almaya gidince sitede stok var gözüküp aslında stok yoktu :(
  13. R

Babam için Google, Youtube ve Film izletecek pc

Açıyormuş kasıyormuş sadece bellek ssd o bilgisayarın kaderini değiştirir gerek yok işlemciye bir de ssd ve ram takması 3 dk sını almaz
  14. R

Babam için Google, Youtube ve Film izletecek pc

Hiç yeni bilgisayar almaya gerek yok hocam sadece Google içinse onun yerine uyumlu ram ve ssd modeline bak o parçaları yükselt 800 tl gibi bir paraya işin içinden çıkarsın
  15. R

20 k kasa nasıl tavsiye öneri

amd bu bütçelerde en iyi sistem hangisi
  16. R

20 k kasa nasıl tavsiye öneri

en iyi 20 k civarı kasa bunu bulabildim nasıl değer mi alınır mı https://www.gaming.gen.tr/urun/239467/ultima-dual3070-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ 1676625502 şu parçaları yükselt şuna değer dediğiniz bir şey var mı
  17. R

20 k civarı fp kasa tavsiye

20 k civarı fp sadece kasa arıyorum önerebileceğiniz kasa var mı
  18. R

Nzxt Kraken Z53 Rl Krz53 3.271,84 TL

anlata anlata dilimde tüy bitti dostum anlamazlar boş ver 20 k pc ye para veriyorsun tabi ki gözüme hitap eden beni cezbeden bir şey isteyeceğim alacağım tek kullanımlık bir şey değil min 5 yıl her gün göreceğim bir şey gözüme hitap etsin hoş gelsin isterim o zaman kasa da alma git nalbuldan v...
  19. R

Nzxt Kraken Z53 Rl Krz53 3.271,84 TL

fiyat iyi görünüyor ihtiyacı olanlar alabilir https://www.n11.com/urun/nzxt-kraken-z53-rl-krz53-01-240mm-rgb-islemci-sivi-sogutucu-3361779?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Geri