Arama sonuçları: *

1. E

Video izlemek için N4500 Laptop iyi midir?

Sadece Youtube'dan ders videosu izlemek için alınır mı? 8GB RAM, 256GB SSD ve marka da Lenovo. 7100 liraya sizce alınır mı? (V15 82QY00R1TX)
  2. E

8-9 binlik laptop önerisi

Bütçem 8-9 bin TL, ağırlıklı olarak tarayıcı, capcut ve photoshop gibi programları kullanıcam bir de arada valorant belki oynarım, valorantta da 60 fps verecek uygun laptop önerisi
  3. E

Uninstall bulunmayan oyunları silme

çoğu setup dosyasıyla kuruldu
  4. E

Uninstall bulunmayan oyunları silme

Pc'mde yüklediğim oyunların bazılarını kaldırmak istiyorum ama oyun dosyalarının bazılarında uninstall bulunmuyor ve bazılarının boyutu 4 GB'a kadar yükseliyor. Geri dönüşüm kutusuna atıp ordan silsem pc zarar görür mü?
  5. E

1333Mhz Ram'a 1600Mhz Ram sorun verir mi?

İntel i3 2100
  6. E

1333Mhz Ram'a 1600Mhz Ram sorun verir mi?

Arkadaşlar şu anda bilgisayarımda Hi-Level 4 GB 1333MHz DDR3 RAM var. Bilgisayara 8 GB RAM taktırmak istiyorum ve Kingston markalı bir ürün buldum. Ürün 8 GB ama tek sıkıntısı 1600MHz. 1333MHz'lik RAM ile 1600MHz'lik bir RAM sıkıntı çıkarır mı? Bu ürün daha ucuza olduğu için bunu alıyorum.
  7. E

Fullindirsene net Güvenilir mi?

Oyun indireceğim site güvenilir mi?
  8. E

Anakart hangi veri yolunu destekliyor

Arkadaşlar anakartım EXPER H61H2-MV ekran kartı almak istiyorum anakartımın hangi veri yolunu (bit) desteklediğini oğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim
  9. E

Sadece marka farklı iki ram sorun çıkarır mı?

Abdullah Abi?
  10. E

Sadece marka farklı iki ram sorun çıkarır mı?

Arkadaşlar şu anda sistemim "4 gb hi-level 1333 mhz cl9 RAM", intel core i3 2100 3.10 ghz, anakart: EXPER H61H2-MV ramimi 8 e yükseltmek istiyorum bunun için Kingston'un aynı özelliklere sahip bir RAM ini buldum takarsam sorun çıkarır mı uyumlu çalışırlar mı?(cl mhz değerleri vs. aynı sadece...
Geri