Merhaba arkadaşlar evde kullanmak için modem arıyorum. Ev biraz geniş olduğu için wi fi çekimi iyi olan bir modem önerir misin? İnternet paketim 100Mbps. Bütçe 1000 TL ile 1500 TL arası.
Xp,Vista,Win7,Win8.1 ve Win10 kullandım sanırım en fazla sorun yaşadığım Xp'dir. :) Çok fazla takılma ve mavi ekran veriyordu. Tabi o dönem yaşım küçüktü belki bilinçsizlikten de olabilir.
Çözünürlük arttıkca darboğaz azalır, darboğaz yok gibi gpu %100 kullanıyor. Ama tabi anlık çelik bi fotoğraftan buna emin olamayız. İşlemci kullanımı % 85 90 olduğu anlar oluyor mu veya oluyorsa tam o anda drop yiyor mu?
Hocam işlemci ve ekran kartı kullanımına baktın mı oyun sırasında? Pek ihtimal vermiyorum ama çözünürlükten ötürü belki darboğaz ihtimali olabilir, birde ram bi tık az gibi bütçeniz varsa 16 gb yapmaya çalışın.
Hocam 1.500₺ ile 2.000₺ arası Rx570 8gb veya Rx580 8gb ekran kartı alınabilir, fakat bu ekran kartlarının %90ı mining çıkmasıdır bilginiz olsun. Alacağınızı ürünü ve satıcıyı iyi seçmeye bakın.
Arkadaşlar elimde Xigmatek X Power 600 Watt Psu var. İşlemci olarak R5 5600 işlemci, 16gb ram ve Asus b450m-k ii anakart var. Rx6700xt almayı düşünüyorum sizce bir sorun yaşar mıyım? Alta PSU'nun değerlerini attım.