Arama sonuçları: *

1. F

TÜRKNET ARIZAYI BULAMIYOR NE YAPMALIYIM.

Bazen gerçekten telekom ekipleri farklı firma diye ilgilenmiyor , bölgede telekom ekiplerinin vicdanına kalmış bendede aynı sorun vardı çözmüyolardı ekip değişti ve sorunu hemen buldular
  2. F

Eksiksiz Özelliklerde 2K Monitör 8105 TL

Hangisi daha üst model bu daha yeni çıktığı için iyileştirilmiş halimi yoksa kısılmış halimi
  3. F

Eksiksiz Özelliklerde 2K Monitör 8105 TL

msi g274qpf qd ile arasındaki fark nedir acaba ?
  4. F

2021 golf mü 0 a yakın cupra leon mu mantıklı?

Cupranın makyajlı kasaları gelecek yakında bayide güzel indirimler olabilir
  5. F

Kimya Mühendisi-Biyomühendis-Moleküler Biyoloji bölümleri iyi mi ?

Zorluk derken dersler açısından mı ? İş bulursan bence güzel paralar kazanabilirsin ve yurt dışına giden hemşire vb sağlık personelleri bile güzel maaş kazanıyorlar şuan
  6. F

Kimya Mühendisi-Biyomühendis-Moleküler Biyoloji bölümleri iyi mi ?

Laboratuvar teknikeri olarak söyliyim , bu bölümleri okuyacaksan özellikle genetik ve moleküler biyoloji yurt dışında cok daha iyi iş imkanı bulursun
  7. F

İade talebine değişim isteyebilirmiyim

Gönderdikleri maile cevap olarak iade değil değişim istiyorum aynı ürün stoğu yoksa muadil cihazla değişim istiyorum diye
  8. F

İade talebine değişim isteyebilirmiyim

Yağmurda şimşek yüzünden modemin yanmıştı garantiye gönderdim penta servisi iade mesajı atmış ama geçen sene aldığım fiyata bu sene tekrar aynı modemden alma şansım yok değişim talebinde nasıl bulunabilirim ?
  9. F

Apple watch kaç lira eder

21 ay garantili apple watch 8 45 mm siyah 9 ay daha kaskosu var acaba kaç liradan satılır
  10. F

Apple watch 41 vs 45 mm

Mediamark dan Apple Watch 8 41 mm almıştım 3 taksit ama küçük oldu mağazadan değişim talebi oluşturup farkını vererek 45 mm alabilir miyim acaba iade etsem 3 taksit olarak geri döneceği için iade etmek istemiyorum , iade değişim şartlarında bu yazıyor ama genelde mağazada farklı oluyo bu süreç
  11. F

10k ya r5 5500+rx550 sistem alınır mı

Bütcene göre artık ekran kartı rx 570 580 1060 1070 1660 2060
  12. F

https://shbd.io/s/GaLaptqV https://shbd.io/s/xCZd83j9 Ekran kartında daha fazla seçenek bulabilrsin
  13. F

ekran kartsız 6 7 bandında sistem alıp üstüne 2. Elden ekran kartı bakarsan daha iyi sistem olur
  14. F

Minar mobilya güvenilir mi?

Bende Antalyadaki şubesine gidip almıştım güvenilir
  15. F

Sistemim ne kadar eder ?

Arkadaşlar ne kadara gider acaba sistemim bazı parçalar daha 1 aylık İşlemci : Ryzen r5 5600 garantili Anakart : Asus rog strix b450-f gaming Ram : G skill trident z 16gb 3200 mhz Ekran kartı : Sapphire rx6700 garantili Power : Thermaltake smart rgb 80 plus 600w M2 ssd :Crucial p3 500 gb...
  16. F

RX 550 Ekran kartını kaça satabilirim?

Bin lira civarına satılır geçen aylarda satmıştım
  17. F

CS2 Takılma Sıkıntısı

Görüntü ayarlarından ekranı tam ekran yapabilirmisin ? Pencereli tam ekran olduğundan donuyor olabilir bende öyleydi en azından tam ekran yapınca düzeldi
  18. F

Yardım Engelli raporu ile 520k ya alınabilecek araçlar

3 kere indirimli almış biri olarak sadece ötv ödemiyorsun bide kdv deki ötv tutarını, kdv yi ödüyorsunuz
  19. F

Sistemim ne kadar eder ?

Teşekkürler arkadaşlar
  20. F

Sistemim ne kadar eder ?

hepsinin kutusu var ssd ve işlemci hariç hepsinin garantisi devam anakart , ram , kasa daha sıfır
Geri