Arama sonuçları: *

• Users: mert7
  • Order by date
  1. mert7

Fc 26 fps sorunu yaşıyorum

oyunu ilk aldığımdan belli ilk maça girerken fps düşüyor 30 dan yukarı çıkmıyor bunu düzeltmek için görüntü modunu değiştiriyorum ki bu da hep çözüm olmuyor oyun bi kaç denemeden sonra kendine geliyor normal aldığım fps 140 150 arası en düşük ayarlarda oynuyorum fakat her yeni girdiğimde bu...
  2. mert7

DOLBY ACCESS BENZERİ

aynen bende alcaktım 600 tl olmuş cloud 3 wireless var bendede yeni aldım ama normal sesi bana düşük geliyor uzun zamandır kullandığım program var fxsound ben şimdilik bunu kullanıyorum denersiniz
  3. mert7

Çözüldü✓ Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

evet karar verdim ve hyperx cloud 3 wireless aldım şuan kullanıyorum alışmaya çalışıyorum fakat kulaklığın normal sesi bana az geldi fxsound diye bir uygulama var onla idare ediyorum onun haricinde dolby uygulaması ücretli alsam faydasını görür müyüm kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim...
  4. mert7

Hocam bu ses programı dediğiniz dolby bide dts unbound var bu uygulamalar kulaklığın orijinal ses programları mı ve kullandıysanız ikisinin arasında fark var mı hangisi iyi
  5. mert7

rampage drop plus kullanıyorum kabloludan sıkıldığım için kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Bir süredir araştırıyorum fakat bu kulaklıklar arasında kaldım kullanacağım alanlar daha çok müzik - dizi - film ve oyun için hangisini önerirsiniz. [H3...
  6. mert7

Ekran kartı önerisi yardımcı olurmusunuz

Anakartım: PRO H610M-B DDR4 (MS-7D46) İşlemci: İNTEL İ5 12400F RAM:16 GB BÜTÇE: 20-25 BİN şuanki ekran kartım gtx 1650 2 2.5 senedir kullanıyorum nerdeyse fakat büyük oyunları zor oynatıyor. tlou part 2 oynicam ama 1650 çok zor oynatır onun için değiştirmeyi düşünüyorum darboğaz yapmicak...
  7. mert7

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Şuan ki kulaklığım rampage drop plus yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Bütçe 3.000-3.500 tl arası hem rahatlık açısından hemde sesi güzel olsun istiyorum bu fiyat bandında ne önerirsiniz.
  8. mert7

1 TB Sata ssd önerisi

500 gb m2 ssdim var artık full alanı doldu oyun falan indiremiyorum 2000-2500 tl arası 1 tb hızlı sata ssd ne önerirsiniz oyunlarda falan sıkıntı yapmayacak Anakartım: PRO H610M-B DDR4 (MS-7D46)
  9. mert7

mouse imleci takılı kalıyor

MOUSE USB SİNİ PC PORTUNA YERLEŞTİRDİĞİMDE ÇALIŞIYOR FAKAT BELLİ BİR SÜRE SONRA EKRANDAKİ FARE İMLECİ TAKILI KALIYOR VE HİÇBİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYOR USB ÇIKAR TAK YAPTIĞIMDA TEKRAR ÇALIŞIYOR FAKAT BELLİ BİR SÜRE SONRA TEKRAR TAKILI KALIYOR BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ. MOUSE DRİVERLARIM her şey...
  10. mert7

m2 ssd mi sata ssd mi almalıyım

sistemimde 500 gb m2 ssd var fakat yetmiyor tüm oyunlar felan her şey bunun içinde kurulu 2 tb'lık ssd almayı düşünüyorum. m2 ssd alıp şimdikiyle değişsem mi yoksa normal ek olarak 2 tb lık sata ssd mi alsam karar veremedim öneriniz var mıdır (ssd yi oyun için alacağım)
  11. mert7

Çözüldü✓ pc için gamepad önerisi

1.000 TL
  12. mert7

Çözüldü✓ pc için gamepad önerisi

forumda f310 öneriliyor bazılarıda ergonomisinden dolayı alınmaz diyor f310 alınır mı sizce fc24 ve hikayeli oyunlar oynamak için alıcam o yüzden kararsız kaldım başka ne önerebilirsiniz + https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-p-HBCV00001PY7KO...
  13. mert7

1 TB SATA SSD ÖNERİSİ

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-western-digital-blue-sn570-500-gb-wds500g3b0c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1571515074.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA5fetBhC9ARIsAP1UMgHxO2Ice5_tqWTabcQPIdb0IE7k5zx-AfAUSqpcmbqWau8PSFBRe5QaAiXbEALw_wcB bunu kullanıyorum şuan
  14. mert7

1 TB SATA SSD ÖNERİSİ

hocam fazla anlamadığım için bilmiyorum anakartda oluyor galiba varmı yokmu onu bilmiyorum anakartım bu PRO H610M-B DDR4 (MS-7D46)
  15. mert7

1 TB SATA SSD ÖNERİSİ

ANAKARTIMDA 1 ADET M2 SSD SLOTU VAR 500 GB YETMİYOR O YÜZDEN 1 TB 'LIK SATA SSD ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM OYUN İÇİN ALICAM ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM BÜTÇE:2.500 3.000 TL ARASI
  16. mert7

ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR monitör tutucu olur mu

https://www.trendyol.com/north-bayou/nb-f80-mnt01-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-amortisorlu-monitor-standi-northbayou-p-270608217 linkteki monitör tutucudan almayı düşünüyorum fakat monitörün vesa desteklemesi gerekiyormuş monitörüme uygun olur mu sizce MONİTÖRÜM: ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR
  17. mert7

rdr 2 hamısh balık tutma görevi olmuyor

başlıktan gördüğünüz gibi bu hamıshle balık tutma görevini yapabilen var mı her yere baktım nasıl yapılacağına dair ama şu görevi bir türlü tamamlayamadım yapan arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz
  18. mert7

10 13k Ekran Karti Öneri̇si̇

BÜTÇE 10-13 ARASI
  19. mert7

10 13k Ekran Karti Öneri̇si̇

ŞUAN NVİDİA GTX 1650 EKRAN KARTINI KULLANMAKTAYIM AMA DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK ÖNEREBİLECEĞİNİZ EKRAN KARTI VARMI OYUNLARDA DAHA RAHAT OYNATABİLECEK İŞLEMCİM VE ANAKARTIMA UYGUN ANAKARTIM: PRO H610-B DDR4 (MS-7D46) İŞLEMCİM: İNTEL İ5-12400F
  20. mert7

pc için oyun konsolu önerisi

fifa oynuyorum pc uyumlu oyun konsolu arıyorum önerebileceğiniz fp konsol varmı bütce (500-800 tl) arası
Geri