Arama sonuçları: *

1. I

Laptop Almak istiyorum.

Arkadaşlar 16.000-18.000 arası laptop almam lazım en iyi performans alabileceğim oyun bilgisayarı önerir misiniz
  2. I

Sizce Bu klavye Alınır mı

https://www.hepsiburada.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-kirmizi-switch-klavye-p-HBV00000PZBWZ?magaza=deltabilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.23.7
  3. I

alacak ram bulamıyorum

Üssteki ram e tıkladığım zaman 2400mhz gözüküyor altta ki ise 1500 tl civarında bütçemin çok üzerinde onun yerine 3x8gb ram alırım
  4. I

alacak ram bulamıyorum

8gb ddr3 1600mhz cl9 bir ram arıyorum bulamadığım için cl10 alacaktım ama forumdakiler tavsiye etmedi o yüzden cl9 bir ram bulamadım yardımcı olabilir misiniz. ramime takviye yapıcam ondan dolayı bu kriterler ile aynı almak istiyorum
  5. I

bunun cl değeri nedir

Aradım ama bulamadım ddr3 8gb 1600mhz cl9 ram yok hatta kendi bilgisayarım içinde ki modelin satışı da yok.
  6. I

bunun cl değeri nedir

benim ramim cl9 bu rami alsam sistemde bi sıkıntı olur mu? İki ram de cl10 seviyesinde mi çalışır?
  7. I

bunun cl değeri nedir

bu ramin cl değerine nerden bakabilirim https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-blue-8gb-1600mhz-ddr3-ram-hx316c10f-8-pm-bd304763#
  8. I

ramlerde cl değeri farklı olabilir mi

Merhabalar cl9 8gb bi ramim var farklı bi marka cl11 ram alsam bilgisayara pek bi faydası olur mu yoksa yine cl9 mu alayım Aralarında performans farkı az ise cl11 alıcam.
  9. I

farklı marka ram sorun çıkarır mı?

Hyperx 1600 mhz 8gb ddr3 ramim var 2 tane kingston 8 gb ddr3 1600 mhz ram almayı düşünüyorum farklı marka olursa sıkıntı çıkar mı
  10. I

nasıl bir ram almalıyım

İlk ramin markası hyperx 1600 mhz ddr3 bir ram 2 tane kingston 8gb 1600 mhz ram almayı düşünüyorum sıkıntı çıkar mı ana kart 1066mhz 1333mhz ve 1600mhz leri destekliyor. Farklı marka alsam sıkıntı olur mu?
  11. I

nasıl bir ram almalıyım

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ram almayı düşünüyordum bilgisayarım 8gb rami yeterli bulmuyorum bu yüzden ddr3 olan ramleri seçerken nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilir misiniz.
Geri