Arama sonuçları: *

1. H

Tokat’ta Askerlik: Öneriler?

Tokat'ta askerlik yapacağım. Önceden Tokat'ta askerlik yapmış kişilerden birkaç tavsiye verebilir misiniz? Ne kadar sıkılar, insanları nasıl, temiz bir yer mi vb.?
  2. H

Logitech G515 mi Yoksa Asus ROG Strix Scope II 96 mı Hangisi Daha İyi

Merhabalar, Birkaç gündür klavye arayışındayım ve iki klavye arasında kararsız kaldım: Logitech G515: Özellikle düşük profil ve sessiz bir klavye istediğim için uzun zamandır aklımda olan bir model. Asus ROG Strix Scope II 96: Daha sonradan bu modeli gördüm ve özellikleri kağıt üstünde oldukça...
  3. H

Mekanik Klavye önerisi

Yani, sessiz olmasını istiyorum ve low profileler daha sessizler ama siyah switch ise düşüne bilirim
  4. H

Mekanik Klavye önerisi

aslında gözüme NuPhy Air75 V2 daha cazip geliyor bunun ne gibi bir fakı var ki
  5. H

Mekanik Klavye önerisi

evet düşük profilli olmasını istemiştim
  6. H

Mekanik Klavye önerisi

Düşük profilli, sessiz (tercihen siyah) switch bir kablosuz klavye arıyorum. Bu özelliklere uygun klavye kullanan ya da önerisi olanlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler!
  7. H

Yardım G515 LIGHTSPEED TKL Alınır mı? Önerilere Açığım

Merhabalar, Low profile, sessiz ve kablosuz bir klavyeye ihtiyacım var. Bu kriterlere en yakın Logitech G515 LIGHTSPEED TKL klavyesini buldum, ancak klavye hakkında neredeyse hiçbir teknik bilgiye ulaşamadım. İnceleyen herkes "ince, yerden şu kadar kalkıyor", "şurasında da papuç var" gibi...
  8. H

Monitör önerisine ihtiyacım var

Merhaba, bir monitör almayı planlıyorum. Birkaç gündür araştırma yapıyorum ve artık karar veremiyorum. Şu anda MSI G274QPF E2 modelini almayı düşünüyorum, ama içimde hala bir huzursuzluk var; sanki daha iyisi var da ben kaçırıyorum gibi hissediyorum. Sizin önerebileceğiniz bir monitör var mı ya...
  9. H

100 Mbit interneti verimli kullanamama

Merhaba, evimde TurkNet'in 100 Mbit'lik interneti var ama Steam dışında hiçbir uygulamada 13 Mbit'den fazlasını alamıyorum. Her uygulamada aynı hızı almak için ne yapmalıyım.
Geri