Arama sonuçları: *

1. KaraPiyade

vatan bilgisayar sistemin de ekran kartında jelatinler yok

kendi sistemimi gaminggenden almıştım her şey tam gelnişti bu böyle gelince çekindim biraz hocam internetten biraz araştırınca vatanın iade ve teşhir ürünleri bu şekilde satabildiğini okudum buradaki arkadaşlara da danışayım dedim
  2. KaraPiyade

Plastik korumalar için ne düşünüyorsunuz hocam bu durum canımı sikti biraz
  3. KaraPiyade

Koruma plastikleri varmiydi hocam?
  4. KaraPiyade

merhaba arkadaşlar vatan bilgisayardan 4070li sistem aldık fakat ekran kartında jelatinler ve koruyu plastik parçalar yok teşhir veya iadeli ürün olduğundan şüphelendik bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  5. KaraPiyade

sizce bu sistem alınır mı?

bütçeyi daha yükseltme şansım yok dostum
  6. KaraPiyade

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4070-oc-12g-h610m-h-v2-500gb-ssd-16gb-ram.html alınır mı sizce arkadaşlar?
  7. KaraPiyade

bütçeyi daha fazla yükseltme şansım yok dostum
  8. KaraPiyade

https://www.itopya.com/bbl-high-intel-core-i5-12400fmsi-geforce-rtx-4070-ventus-2x-oc-12gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssdg_h16478 alınır mı arkadaşlar yoksa beklemeli miyim? tavsiyelerinizi beklıyorum
  9. KaraPiyade

30.000 RTX sistem tavsiyesi

merhaba arkadaşlar 30bin liraya önerebileceğiniz sistem var mı?
  10. KaraPiyade

oyuncu laptop önerisi bütçe 26.500

ilk attığınız sisteme bu gün baktık ekran kartı w değerini göremedim ve evet 8gb ram sonradan attıralabilir w değeri hakkında bilginiz var mı?
  11. KaraPiyade

up :/
  12. KaraPiyade

herkese merhaba arkadaşlar bu bütçe ile alabileceğim en performanslı cihaz hangisi olur yardımcı olursanız sevinirim :)
  13. KaraPiyade

Yardım Gamepower warlock tuş sorunu

İade şansım yok dostum mouse tutuş anlaminda hiç rahat durmuyor ama
  14. KaraPiyade

Tasarim olarak da güzel duruyormuş razer mouse aldim geçen hoşuma gitti klavye olarak da ona geçerim diyordum
  15. KaraPiyade

Biraz daha bekleyip razer almak var aklimda :D
  16. KaraPiyade

Gamepower mousedan kurtuldum dostum klavyeden de kurtulacağım umarim ama şuanda bütçem yok
  17. KaraPiyade

Merhaba arkadaşlar klavyem de f tuşuna bastığım zaman surekli enter olarak sayiyor hem f yapiyor hem enter yapiyor tuşunda ise ayni şekilde fakat virgül de yapiyor bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
  18. KaraPiyade

Oyuncu kulaklığı tavsiyesi

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-h1-wireless-gaming-kulaklik-fiyati-54021/ gaming gecesinde 1250tl idi
  19. KaraPiyade

Elektronik sigara zararlımı?

elektronik sigaranın zararı yok diyenlere inanma dostum sadece henüz zararları tespit edilmedi :)
  20. KaraPiyade

13 yaş elektronik sigara

yol yakınken aileni dinle ve bırak 19 yaşıma kadar bütün arkadaşlarıma sigara içtikleri için laf söyledim iradesiz olduklarını kendilerine dahi söz geçiremediklerini söyledim sıkıntılı bir dönemim de sigara içtim ve şuanda bırakamıyorum kendine bunu yapma hem cebine hem sağlığına yazık...
Geri