Arama sonuçları: *

• Users: ezmre
  • Order by date
  1. ezmre

Max 2k tl sandalye önerisi

gezesim yok hocam.
  2. ezmre

2.el gibi bir isteğim yok acıkcası çok uzun götürmesine gerek yok üniye gideceğim icin
  3. ezmre

Uzun süreler bilgisayar başında geçiriyorum tekerleksiz ve kolluk kısmı olmayan bir sandalye lazım teşekkürler şimdiden
  4. ezmre

Öneri S10Lite mı S10Fe mi?

Teşekkür ederim hocam
  5. ezmre

Hangi vakitlerde düşüyor? Çok acil değil bekleyebilirim düşmesini bir kaç hafta içinde düşecekse
  6. ezmre

Yanında kalemi var mı?
  7. ezmre

Teşekkür ederim
  8. ezmre

Neden peki ne gibi bir farkı var
  9. ezmre

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-tab-s10-lite-android-tablet.html https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-tab-s10-fe.html İkisi arasında kaldım oyun oynama gibi bir planım yok önerilere açığım
  10. ezmre

Yardım 10-20K Arası kalemli tablet önerisi

Selamlar yks'ye çalışıyorum ünide dil okurkende kullanacağım 5-6 yıl en az gitmesi gerekiyor tabletin tabi benim kullanımımı ayrı tutuyorum burada, matepad 11.5 baktım ama google sorunları falan filan uğraşmak istemedim. Kalemli bir tablet arıyorum klavye pekte önemli değil ama fiyat içinde...
  11. ezmre

6-7k arası kulaklık mouse ve klavye önerisi

Kulaklığı kulak üstü düşünüyorum özellikle renk beyaz ya da siyah klavye gri switch %100 olmasın masam küçük çünkü mouse olarak şöyle bir şey düşündüm https://www.gaming.gen.tr/urun/555461/glorious-model-o-minus-glossy-siyah-kablolu-gaming-mouse-gom-gblack-glorious-xl-siyah-mouse-pad-hediye/...
  12. ezmre

Yardım lg flatron w1941s monitörü rtx 3050 ekran kartına bağlama

vga to hdmi kablo aldım ama görüntü vermedi 2.monitör yapmak istiyorum, ama görüntü gelmiyor ne yapabilirim?
  13. ezmre

300 TL'ye kadar fingertip tutuş için mouse önerisi

lol, cs gibi oyunları oynicam fingertip tutuşa bir mouse var mıdır
  14. ezmre

Yardım gigabyte h610m h Bluetooth var mı?

Teşekkür ederim
  15. ezmre

Yardım gigabyte h610m h Bluetooth var mı?

Sorum başlıktaki gibi
  16. ezmre

Nova APU alınır mı?

Hocam queen 1 aldım cs 400fps yüksek ayarlar
  17. ezmre

Kasa fanını kaparsam ne olur?

İşlemci fanına dokunmicam sadece kasa fanlarını ekran kapalı olucak gece oyun indiricek bu kadar, uyku modunda indirme yok diye biliyorum.
  18. ezmre

Kasa fanını kaparsam ne olur?

Kasanın fanını (3ön 1 arka) oyun oynamazken kapatırsam ne olur? Gece oyun indirmek için bırakıcam çok ses yapıyor. Kumandası bozuk üstündeki düğmeden kapaticam, yani hız ayarlama yok.
  19. ezmre

Öneri Teknosa ve Medimarkta hangi monitör alınır

Abartmayalım yeter 😄
  20. ezmre

Öneri Teknosa ve Medimarkta hangi monitör alınır

Beyler 3k tl param var acil öneri yarın alcaz dp kullanmak istiyorum ghosting olmasın, 165hz 1ms bişeyler var mı fps oyunu oynuyorum
Geri