Arama sonuçları: *

1. aikeytia

Nasıl En Hızlı Kilo Veririm

1 biskuvş 500 kalori ve bir insan gunluk 2000 kalori almalı kilo vermek istiyorsan 1500 kalori civarı almalısın biskuvi yeme
  2. aikeytia

Ajazz 159pro apex siyah mousemi beyaz ile değiştirmek

merhaba elimde ajazz 159pro siyah mouse var bunu hangi platformda değiştirebilirim beyazıyla yada değiştirmek isteyeni nerden bulurum
  3. aikeytia

Laptopumu satıyorum. Bu fiyat iyi mi ?

2 yıllık 1 ay kaldı garantisinin bitmesine 1732376252 20 ye falan da koydum sarı siteye satılmadı ya 1 haftadır
  4. aikeytia

Laptopumu satıyorum. Bu fiyat iyi mi ?

18.000 tl anlaştık sizce iyi mi yapmışım çok mu ucuz
  5. aikeytia

Wallpaper engine için güzel arka plan önerileri

1732269994 1732270125 1732270156 arkada "The Lost Soul Down" şarkısı çalıyor çok güzel bence
  6. aikeytia

Lezzetli alkollü içecek önerir misiniz?

sonra tahtalı köy MSDMSDMSDM
  7. aikeytia

sanırım aradığım şey likör yarın ilk iş denemeye gideceğim çok teşekkurler (masdmsadm)
  8. aikeytia

evet az önce baktım yoktu likörü sormadım ama likör bulunabilir mi sizce
  9. aikeytia

sex on the beach aradım ama bulamadım istanbul vodka alıp yapmayı düşünüyorum bu hafta 1732209773 şa şargoz veya votka kokteyleri denemek istiyorum tatlarını tarif edermisiniz 1732209785 v volim mi 1732209834 evet tam dediğiniz gibi bira ile patates cipsi denedik ve gercekten de bastırdı...
  10. aikeytia

merhaba dostlar geçenlerde ilk biramı(luna ve extra) içtim ama tadını hiç beğenmedim nedense tadı daha tatlı olacak gibi geliyordu peki tadı normal içecekler gibi lezzetli olan neler vardır önerir misiniz?
  11. aikeytia

A1 seviye ingilizce sorusu

teşekkürler
  12. aikeytia

A1 seviye ingilizce sorusu

merhaba ingilizce öğreniyorum bir soruda takıldım soru şöyle özne durumundaki isimlerin yerine şahıs zamirlerini kullanınız(she he it they we you been) 1.The apples are very good bu soruda it mi geliyor yoksa they mi apples yerine
  13. aikeytia

Çözüldü✓ Dizüstü Bilgisayarımı kaç tl satmalıyım?

çok teşekkür ederim hocam 25k dan açarım zamanla fiyatı indirerek devam ederim tavsiyen için minnettarım
  14. aikeytia

evet ancak ram 8 degil 16gb 1731899721 s serisi FA506IEB sizin attığınız link ile aynı
  15. aikeytia

merhaba kısa süre önce takas ile notebook aldım ve tekrardan masaüstüne geçmek istiyorum sizce ne kadara satarım Asus tuf gaming a15: RTX 3050 ti ekran kartı r5 4600h işlemci 16gb 3200mhz ram 512gb m2 ssd adaptör kutu vs 1.5 ay garantisi var
  16. aikeytia

Eşofman Altı önerir misiniz?

https://www.trendyol.com/tnr-sport/siyah-duz-paca-baggy-kalip-rahat-giyim-esofman-alti-001-p-852743798?boutiqueId=61&merchantId=891153 bunu aldım hem güzel hem ucuz keten pantolona benziyor biraz
  17. aikeytia

Hangi saç stilini kullanmalıyım

kore tarzı yapabilirsin bende oyle kullanıyorum güzel oluyor
  18. aikeytia

Taşınabilir masaüstü bilgisayar kurmak mümkün mü

aslında uzay montaj bir sisteme koruma falan eklersek yapılabilir ancak dediğiniz gibi monitör sıkıntı
  19. aikeytia

bataryasız yapacagım üniversitemdeki prizi kullanıyorum zaten hali hazırda laptopumuda prizde kullanıyorum
  20. aikeytia

çok iyi olur
Top Bottom