Arama sonuçları: *

1. thec2o

Erasmus vize hakkında çok ACİLL

Dostum şaka gibi bir vize vermişler eğitim süreni başvuruda göstermiş olman lazım ve böyle bir vize vermişlerse oradaki elçilikten çözmen daha kolay olur, ama yine de tekrarlıyorum şaka gibi hakikaten.
  2. thec2o

Özel eğitim öğretmenliği okumalı mıyım?

Okunur, keza ablam özel eğitim öğretmeni öğlen 1 de gidiyor 3-4 gibi çıkıyor okulda 1-2 öğrencisi var. Tabi bir tanıdığım keza özel eğitim öğretmeni onun da 6 öğrencisi var 1 dan 3 e kadar çalışıyor. Çok rahat ama sorumluluğu yüksek bir meslek. Zihinsel olarak dayanıklılık gerektiren bir bölüm...
  3. thec2o

360 hz 27 inç 0.5 ms

24" 360 hz olanını kullanıyorum bende hiçbir problem yok çok da memnunum. sadece 360 hz vermesi çok da işime gelmişyor benim refleksler galiba 90 hz :)
  4. thec2o

🔥İndirim 4'lü Viski Bardağı 103₺🔥Su Bardağı 103₺🔥

Suyu şişeden de içebiliriz ama çeyizlik viski bardağını kaçırmamak lazım
  5. thec2o

🟢 Memur ve Emeklinin Maaş Zammı Belli Oldu!

Haftada 6 gün 8-17.30 hatta bazen akşamları şirketin işini yapar bazen de pazarları da 4-5 saat daha çalışırım. Mühendis olduk da iyi mi oldu bilemiyorum.. Bu maaşları görememem, daha fazla emek vermem, %85-90 memurdan daha bilgili olmam bile bir şeyi ifade etmiyor. Borçtan kafayı...
  6. thec2o

Bu Bluetooth Adaptör XBOX Kola Gecikme Yaşatır mı ?

milisaniyelerle evet ama bunu fark etmen imkansıza yakın.. eğer fark edebilirsen valla helal olsun :D
  7. thec2o

Çözüldü✓ 10K BÜTÇELİ MONİTÖR ARIYORUM

bütçemin üstünde maalesef 1703065700 27" düşünmüyorum hocam zaten simülasyon oyunları için var 1 adet 1703065729 teşekkürler ama 27" düşünmüyorum
  8. thec2o

Çözüldü✓ 10K BÜTÇELİ MONİTÖR ARIYORUM

Güncel olarak LG 27GL650f-b model Monitörüm vardır. Sim Racingte kullanıyorum ama aslında çok da vakit ayıramıyorum kokpiti kur boz zor geliyor akşamları. Stress atmak için rekabetçi diyemem ama yine de 2-3 saat FPS oyunları oynuyorum ve 24" lik bir monitör bakıyorum. +240 hz monitör bakıyorum...
  9. thec2o

Eksper raporundaki "on panel alt radyatör sacı ezik hasarlı" nedir?

ön şaseye bağlı darbe demirlerinin önünde tampondan sonraki ilk metal bölüm. radyatörü dikey tutmada ve birkaç şeyi daha muhafıza etmekte kullanılır.
  10. thec2o

Yardım EA FC 24 YARDIM!!!!!

kablo ile bağlamayı dene dostum bende de 9. nesil var kablo ile bağlayınca bir sorun olmuyor
  11. thec2o

Çözüldü✓ KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİ [GÜNDELİK]

Merhaba dostlar, Gündelik kullanılacak kulak üstü kablosuz bir kulaklık aramaktayım. Ablama hediye alacağım için beyaz tonları önemli.. genelde o tonlar hoşlarına gidiyor galiba kadınların. Fiyat için bütçe aralığım ise 7000 - 13000 tl arası. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler dostlar!! :)
  12. thec2o

Anlayan varsa yurtdışından direksiyon seti almayla ilgili bişey sorucam

yok onu umursamazlar çok fazla
  13. thec2o

Anlayan varsa yurtdışından direksiyon seti almayla ilgili bişey sorucam

hiçbir sıkıntı olmaz yalnız kutunun açılması gerekiyor önlem olarak, kutudan çıkarıp getirsin kutuyu da katlar bir yere koyar o tanıdığınız. her ihtimale karşın bunu yap dostum onun dışında vergi falan olmaz..
  14. thec2o

🔥İndirim HP Victus i5-13500H 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 28.890tl (son 1 ürün)

2-3 hafta önce ablama hediye almıştım 26kya
  15. thec2o

G29 Vitessiz Almak Mantıklı Mı?

oynayacağın türe bağlı bir durum bu yarış odaklı gt formula takılacaksan mantıklı, drift ralli yapacaksan mantıksız
  16. thec2o

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

Ben de yeşilini satın aldım 20 Ekim teslim gözüküyor bakalım..
  17. thec2o

Max 25k bandında Mak.mühendisliği laptop önerir misiniz

https://www.trendyol.com/casper/excalibur-g770-1245-dfj0x-b-intel-core-i5-12450h-32gb-ram-1tb-nvme-ssd-gen4-4gb-rtx3050-freedos-p-445708761?boutiqueId=61&merchantId=114258
  18. thec2o

🔥İndirim V11 2K Webcam 536 TL

ben arkadaşa kinaye yaptım dostum
  19. thec2o

Üniversitede hangi bölümleri seçmeliyim

okuma dostum pek bir anlamı kalmadı seni 4-5-6 sene oyalayacak..
  20. thec2o

🔥İndirim V11 2K Webcam 536 TL

prime olanlara gümrük uygulamıyor mu :)
Geri