Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim North bayou f80 monitör kolu 900 tl

https://ty.gl/1lomc25tupj1p KASIM300 kodunu kullanarak 888 tl ile 900 tl arasında bir tutara sipariş verebilirsiniz.Yanına elektronik kategorisindeki en ucuz ürünlerden ekleyerek 1200 tl ye tamamlayabilirsiniz.
  2. N

❌İndirim Bitti! Dreamstar Nova 2 (12 Ay Premium Üyelik Hediyeli) TV Box 2081₺

İnternette her yazılana inanmayın :) bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi cihazdır.Çok daha uyguna tv+ olmayan ürün satışıda mevcut.
  3. N

❌İndirim Bitti! Dreamstar Nova 2 (12 Ay Premium Üyelik Hediyeli) TV Box 2081₺

yanlış bilgi hocam,tamamen lisanslı cihaz.Rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz.
  4. N

🔥İndirim Lenovo Legion R24S 23,8" IPS 1 Ms 144 Hz Gaming Monitör 2999₺

Kargoya verilmiş,çok hızlılar :)
  5. N

🔥İndirim SELFY'LİLERE ÖZEL YEMEKSEPETİ 250 TL KUPON ( 500e 250TL)

Kullanmayacak varsa 1 tanede bana gönderebilir mi ?
  6. N

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yanlış kişiye cevap vermişim hocam,bir arkadaş daha yazmıştı onu alıntılayacaktım.dediğiniz gibi v3 proda hyperpolling var.
  7. N

Dongle olması gerekiyor iyi bakın.Yada daha önce alan kişi içinden çıkartıp öyle göndermiş olabilir
  8. N

Teşekkürler,şans işi biraz..
  9. N

Baktım hiç kullanılmamış tamamen sıfır.sadece dediğim gibi tek bir koruma bandı kutuya hafif zarar vermiş o kadar.O yüzden 2. El kısmına düşmüş muhtemelen.
  10. N

Cloud 2 kapalı kutu olarak geldi.hiç açılmamış sadece bir bant çok az kaldırılmış.
  11. N

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Kablosuz kulaklık için iyi fiyatlar.Dediğiniz gibi yedekte durabilir.
  12. N

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

700 serisi de indirimde.Yeni konu açtım.
  13. N

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

https://www.pazarama.com/turtle-beach-700p-gen2-ps54-uyumlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-p-731855037803 600 serisinden sonra 700 serisi de pazarama sitesinde indirime girmiş gözüküyor.En önemli fark bluetooth özelliğinin eklenmiş olması.Bazı hesaplara tanımlanan ekstra indirim kuponu ile...
  14. N

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

cloud 3 için yazdım o mesajı,karışıklık olmasın :D
  15. N

cloud core wireless (1. model) ve corsair void mevcut hocam.Bir anlık hevesle aldım ama cloud 3e sıra gelmeyeceği için gerek yok..
  16. N

Elimde 2 adet kulaklık var iptal edecektim ama çok hızlı kargoya verdiler :) ilgilenen olursa Bursa içi aynı fiyata verebilirim
  17. N

❌İndirim Bitti! Mld m500 ultra 1tb 1800tl

2. slot için aldım da belki iade ederim bilemiyorum..
  18. N

❌İndirim Bitti! Samsung Watch 6 Classic 🔥4.934 TL (Dip Fiyat)

İphone kullananlar kesinlikle almasın.Android kullanırken mart ayında almıştım,saat fazlasıyla iyi ve kullanışlı.Fiyatını kesinlikle hak ediyor ama 2 ay sonra tekrar Apple tarafına dönünce saatin hiç bir işlevi kalmadı.
  19. N

🔥İndirim 2222₺ HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK

Bende buna istinaden yazdım zaten :) İptal olsa bile bir problem olmaz.
Geri