Arama sonuçları: *

• Users: mcs20
  • Order by date
  1. M

Modem hat değerlerim nasıl?

Olabilir doğrudur kardeşim.Her modemin farklı oluyor.
  2. M

modem arayüzünden benim modemiminki 192.168.1.1 den girdim.Bazı modemlerin 192.168.1.2 gibi
  3. M

teşekkür ederim yorumun için kardeşim. 1738259694 Modem arayüzünden baktım kardeşim.Kullanıcı adı ve şifreni bilmen gerekiyor.
  4. M

Arkadaşlar modem hat değerlerimin görselini attım.Yorumlarınızı bekliyorum.
  5. M

Güvenlik kamerası kayıtları için kaç tb'lik almalıyım?

2 tane 4k video kayıt yapan güvenlik kameram var önümüzdeki ay 3 tane daha alıcam. (4k kayıt yapan) Kaç tb lik depolama kullanmalıyım ve hdd veya ssd önerilerinizi bekliyorum. kayıt cihazım sata 2,5 girişli diskleri destekliyor. 2 dk'lık kayıt ortalama 20 mb civarı (videoları sıkıştırıyor)
  6. M

Güvenlik kamerası depolaması için hdd mi yoksa ssd mi takmalıyım?

Güvenlik kameralarımın görüntü depolaması için hdd mi tavsiye edersiniz yoksa ssd mi önerirsiniz?
  7. M

Anker eufyCam 3 Solar 2+1 Set Güvenlik Kamerası

Evime,bahçeme ve garajıma Anker eufyCam 3 Solar 2+1 Set Güvenlik Kamerası taktırmak istiyorum.Harddisk'e kayıt yapıyor mu? Görüntü kalitesi nasıldır?Artıları ve eksi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  8. M

Maç izlemek için projeksiyon önerisi

Maç izlemek için projeksiyon önerilerine ihtiyacım var.Bütçem 20k ya kadar.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
  9. M

Modem Hat Değerlerim

cevapladığın için sağol krdşm binaya gelen modem kutusundaki kabloları yenilesem hızım artar mı?
  10. M

Modem Hat Değerlerim

cevapladığın için sağol krdşm bi enteresan durum var bizim burda galiba :D
  11. M

Modem Hat Değerlerim

paketim 75 mpbs indirmede 68 mpbs alıyorum gerçekten çok tuhaf tesisata bakacam
  12. M

Modem Hat Değerlerim

Altyapı sorgulama yaptığımda 81 mpbs destekliyor ama hat değerlerime baktığımda böyle bir sonuçla karşılaşıyorum.Sebebi nedir arkadaşlar?
  13. M

sıvı soğutucu yüksek fan hızı

aynen krdşm zaman ve oyun teknolojisi farkı var
  14. M

sıvı soğutucu yüksek fan hızı

bilgisayarım açıldığında sıcaklık değerlerim gayet güzel sıkıntı yok lakin oyun açıp oynamaya başladıktan 15-20 dk sonra sıvı soğutucumun fan hızları birden yüksek devirde çalışmaya başlıyor ve ses yapıyor.Daha önce hiç böyle yapmıyordu.(dipnot:bilgisayarı toplayalı 4 sene oldu hiç termal macun...
Geri