Arama sonuçları: *

• Users: Skynn
  • Order by date
  1. Skynn

microsoft 365 ürün anahtarı almak veya bir sekilde elimde bulundurma

hocam selamlar windows 11 kullanıyorum ve excel programları onedrive gibi ve benzeri programlar benim cogu zaman degil ama genelde bana yardımcı oluyor ama söyleki bende microsoft 365 yok bunun ürün kodunu ucuza nerden ve güvenilir bir şekilde nasıl bulurum daha önce alan arkadaslar var ise...
  2. Skynn

Lastikpabuc.com sitesi güvenilir mi

Kral valla bilmiyorum alsam mı almasam mı net Bi cevap bekliyorum birinden yoksa alıcam hemen
  3. Skynn

Lastikpabuc.com sitesi güvenilir mi

Beyler bu site güvenilir mi tech fleece almak istiyorum diğer sitelerde renklerini bulamadım bir tek bu sitede var orjinal mi alan vsr mı tavsiye eder misiniz
  4. Skynn

Laptop açılınca 8 saniye bekletiyor

1678275991 Bu şekilde reis
  5. Skynn

Laptop açılınca 8 saniye bekletiyor

Hocam merhabalar laptop markam hp victus 3050ti modeli ilk zamanlar yoktu ama şimdilerde laptopu açıyorum 8 saniye içerisinde s tuşuna basarsam açılıyor basmazsam saniye bittikten sonra açılıyor nasıl çözeriz bunu
  6. Skynn

Rampage vs gamepower mouse

Hocam rampage smx 20 modeli mi gamepower sendo modelini mi almalıyım biri kablolu biri kablosuz delikli ağırlık vsvs gidiyor öyle laptop için alacağım fortnite cs valo lol tarzı oyunlar için ne önerirsiniz
  7. Skynn

Hp victus vs acer nitro 5

https://m.n11.com/urun/hp-victus-16-d1048nt-68p33ea-i5-12500h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-161-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-5124049?magaza=sepetist Bunu düşünüyorum ama Bi yorumda fan sıkıntısından bahsedilmiyor o kafamı karıştırdı diğer laptoplara bakarsak işlemcisi daha iyi bunada biraz zam gelmiş...
  8. Skynn

Yok kral alınca gene cevap yazarım
  9. Skynn

Ok
  10. Skynn

Kral baktım da buna fanda cızırtı meydana geldiği söyleniliyor genede alınır mı sence işlemcisi AMD ye göre daha mı iyidir yoksa acer nitro mu iyi
  11. Skynn

Sakin olalım beylerde bu konuya nasıl geldik
  12. Skynn

Beyler acer alıyorum o zaman iyi midir yoksa öneriniz var mı
  13. Skynn

Beyler iyi güzelde ben ne alıcam şimdi net cevap alamadım kimseden
  14. Skynn

Hocam aslında bunada baktım ama Bi arkadaş fan sıkıntısından bahsetmiş o cok garibime gitti o yüzden vazgeçtim gibi bir şey nedense
  15. Skynn

Aldım ben mesajı 🤡
  16. Skynn

Beyler öncelikle laptop alacağım lütfen masaüstü falan önermeyin veya laptop alma demeyin çünkü bana laptop lazım ve bu hafta laptop almayı planlıyorum her şeye baktım bazıları başka bazıları başka bir şey söylüyor lütfen bu konuda yardım edin öncelikle HP Victus Gaming 15 Dizüstü Bilgisayar...
  17. Skynn

Hp victus 15 laptop arasında kaldım (öneri)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4LK6NH?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_FVDWY1E6QS32CHRD71J6 Beyler bu hafta bunu almayı planlıyorum sizce alınır mı veya bu fiyatlarda bundan daha iyi bir laptop önerisi de yapabilirsiniz sizce nasıl...
  18. Skynn

Çözüldü✓ Acer aspire 7 alınır mı

Hocam merhabalar sizce Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_G8R29WQAXMHDQA65F9HT Alınır mı valo cs lol...
  19. Skynn

Laptop arasında kaldım

Sağ ol kral aslında acer 3050 model almayı planlıyordum ama 16k olunca 1650 kasa almayı düşündüm çok fazla fan sesi yapmazsa iyidir cs go valo lol tarzı oyunlar oynarım
  20. Skynn

Laptop arasında kaldım

Beyler Bi kaç laptop arasında kaldım https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-nhqb9ey003-p-HBCV00002QBQ8O?url_src=and-product-detail...
Geri