Arama sonuçları: *

1. H
    Closed

Satılık Bilgisayar parçaları

Ryzen 5 5600x işlemci GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB 3600MHz DDR4 Ram F4-3600C16D- 16GTNZC Anakart Asus tuf gaming b450m plus ıı Anakartın erkan kartı soketinin kitleme yeri kırık Bu üç parça kaç tl eder Teşekkürler
    10.00 TRY
  2. H

Oculus quest 3 için ekipman önerirmisini

cihaza Uyumlu 5 mt kablo ve kafayı sıkmadan rahat Başlık önerir misiniz? Veya siz ne ekipman önerirsiniz TEŞEKKÜRLER
  3. H

2 yıl önceki Türk Telekom'a geçiş videosu ve Abdullah abinin deneyimleri

Konu dışı Kocaeli'nde türktelekomda çalışan bir abim bir kardeşim varmı 3 sokak ötede fiber kullanıyorlar ben kaç 7 veya 9 ay oldu tek başvurdum yetmedi ablam ilerde başvurduk beraber hala ses tok 35 mbps hız var oda sürekli kopuyor
  4. H

7800x3D N11 13695TL.

Benim elime bugün geçti işaretlenen yer böyle geldi sorun olmaz inşallah
  5. H

🔥İndirim Spigen MF100 Out Front Gearlock Aerodinamik Dizayn Bisiklet Tutacağı 406 TL

Ben bu videou izleyip almaya karar verdim bugünde kullandım bana göre gayet sağlam Tek sıkıntısınıda arkadaş burada yazmış
  6. H

🔥İndirim Spigen MF100 Out Front Gearlock Aerodinamik Dizayn Bisiklet Tutacağı 406 TL

Daha montaj ve kullanma fırsatı bulamadım ama malzeme kalitesi beni tatmin etti
  7. H

kuponla 278 tl ye aldım satıcısı amazon du dünde elime ulaştı
  8. H

Comnet'e BTK'dan ceza yağdı

Bende mağdurlardanım parasıyla keenetıc modem aldım onu geri iade etmem mi gerekiyor şimdi anlamadım bu kısmı
  9. H

Comnet geçiş kodu...

Comnet geçiş yapıcam kulanan var ise referans kodu verirmisiniz
  10. H

Farklı termal macun.

Elimde böyle bir termal macun var bilen varmı kullanmak istiyorum iş görürmü
  11. H

Amazon 980 pro sogutmalı 1 tb ps5 ve pc için en iyisi 12TAKSİT

onu masa üstünde kutusu ile bıraktığım için çöp sanılarak atıldı ne acısı olduğuna siz karar verin
  12. H

Amazon 980 pro sogutmalı 1 tb ps5 ve pc için en iyisi 12TAKSİT

m2 ssd soğutucu öneriniz var mı
  13. H

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Benim ürün şimdi iade oluşturulmuş bu kod Azerbaycan a özel olarak verilmiş türkiye adreslerini iptal ediyorlarmış müşteri hizmetleri dedi
  14. H

Kredi kartı limit artırma talebim sürekli reddediliyor

Bence hiç artırma kredi kartı bataklığına girdin mi çıkamıyor insan
  15. H

🔥İndirim 🔥Samsung 990 Pro Soğutuculu SSD 1 TB 2.492'TL🔥

TUF-GAMING-B450M-PLUS-II bu anakart ta yok diye biliyorum doğru mu?
  16. H

🔥İndirim Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB - 4674,49 TL-

TUF-GAMING-B450M-PLUS-II bu anakart ta yok sanırım yanlış bilmiyorum dimi?
  17. H

🔥İndirim 🔥Samsung 990 Pro Soğutuculu SSD 1 TB 2.492'TL🔥

Bu nasıl Samsung 980 PRO Soğutuculu NVMe M.2, 2 TB SSD, 7.000 MB/sn Okuma, 5.100 MB/sn Yazma , ‎ MZ-V8P2T0CW https://amzn.eu/d/0mi8ZSz
  18. H

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

Var sen bu tarifeyi söyle diger paketleride söylüyorlar yada sen soraesın 140 TL sanırım 25gb lı paket vardı
Geri