Merhaba,
Bilgisayarımı açıyorum 20 - 25 saniye sonra otomatik olarak kapanıyor ve sıvı soğutucumun vidalarını kontrol ederken hırıl hırıl sesler gelmeye başladı sebebi ne olabilir?
Merhaba,
Elimdeki steelseries apex 9 mini klavyemi hem kendi masaüstü bilgisayarımda hem de iş bilgisayarımda kullanmak istiyorum, klavyenin böyle bir özelliği yok.
Bunun için sanırım KVM switche ihtiyacım var ancak nasıl çalıştığını tam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde MSI B550 Tomahawk anakart var slotum yetmediği için Dark PCI-E(4X) - M.2 SATA Dönüştürücü almayı düşünüyorum anakart ile uyumlu mudur?
SSD'nin hızında düşüş yaşanır mı veya ısınma derdi nasıl çözülür.? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhabalar
Sistemi yeni topladım ilk açtığımda bios geldik ram mhz yükselttim sonrasında pc açılmadı. Şuan CPU Led Beyaz yanıyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar
Sanırım sıvı soğutmamdan gelen bir ses ancak tam olarak nereden geldiğini tam anlayamadım, kasadan arada sırada titreşim sesi geliyor bunun sebebi ne olabilir?
Merhabalar
prime b550 m-k
5600x
3060ti
MSI MAG 100m kasa
Elimde olan msi coreliquid 240mm sıvı soğutmayı bu sistemde kullanabilir miyim?
Anakart olarak Asus Rog Strix B550 F Gaming almama gerek var mı çok fark yaratır mı?