Arama sonuçları: *

1. enesgencyk

Bilgisayarım açıldıktan sonra hemen kapanıyor

Merhaba, Bilgisayarımı açıyorum 20 - 25 saniye sonra otomatik olarak kapanıyor ve sıvı soğutucumun vidalarını kontrol ederken hırıl hırıl sesler gelmeye başladı sebebi ne olabilir?
  2. enesgencyk

Your device ran into a problem and needs to restart

Hocam 4 slotuda kullandığım için hepsini atıyorum teşekkür ederim.
  3. enesgencyk

Bakabilir misin hocam müsait olduğunda @Emre Zengin
  4. enesgencyk

Merhaba Hocam, https://disk.yandex.com.tr/d/wbKB9tMTPB9Drw buyrun
  5. enesgencyk

Merhaba, Bilgisayar yük altında değilken bile bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek dostlar var mıdır? @Emre Zengin
  6. enesgencyk

Logitech OnBoard Memory Manager kurulum hatası

Selam, Logitech OnBoard Memory Manager cihazımı görmüyor hatayla daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim
  7. enesgencyk

Klavyemi iki farklı bilgisayarda kullanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, Elimdeki steelseries apex 9 mini klavyemi hem kendi masaüstü bilgisayarımda hem de iş bilgisayarımda kullanmak istiyorum, klavyenin böyle bir özelliği yok. Bunun için sanırım KVM switche ihtiyacım var ancak nasıl çalıştığını tam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  8. enesgencyk

Dark PCI-E(4X) - M.2 SATA Dönüştürücü almak mantıklı mı?

Elimde MSI B550 Tomahawk anakart var slotum yetmediği için Dark PCI-E(4X) - M.2 SATA Dönüştürücü almayı düşünüyorum anakart ile uyumlu mudur? SSD'nin hızında düşüş yaşanır mı veya ısınma derdi nasıl çözülür.? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  9. enesgencyk

CPU Led Beyaz Yanıyor

Merhabalar Sistemi yeni topladım ilk açtığımda bios geldik ram mhz yükselttim sonrasında pc açılmadı. Şuan CPU Led Beyaz yanıyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
  10. enesgencyk

Bios üzerinden RAM Mhzlerini ayarladıktan sonra ekran gelmedi

merhaba sıfır topladığım kasanın ramlerini doğru mhzlere çektikten sonra ekranıma görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir
  11. enesgencyk

Öneri 5600x için soğutucu önerisi istiyorum.

MSİ Mag CoreLiquid 240r v2
  12. enesgencyk

Bilgisayarım titriyor?

ses çıkarken sıcaklık yükselmiyor yük altında değilken 40 45 derece arasında seyrediyor.
  13. enesgencyk

Bilgisayarım titriyor?

yük altında da oluyor hiçbir işlem yokken de oluyor
  14. enesgencyk

Bilgisayarım titriyor?

Selamlar Sanırım sıvı soğutmamdan gelen bir ses ancak tam olarak nereden geldiğini tam anlayamadım, kasadan arada sırada titreşim sesi geliyor bunun sebebi ne olabilir?
  15. enesgencyk

İşlemcimi değiştireceğim işlem sırasında dikkat etmem gereken konular nedir?

msi b550 tomahawk mevcut işlemci 5600x yeni işlemci 5800x3d
  16. enesgencyk

mevcut işlemcim 5600x bios update dün attım ancak işlemciyi yarın takacağım
  17. enesgencyk

Selamlar İşlemcimi değiştireceğim tüm sistemi sökmeme gerek var mı? veya işlemcinin macununu nasıl temizlemem gerekir?
  18. enesgencyk

Asus Prime B550M-K sıvı soğutmama uyumlu mu?

Merhabalar prime b550 m-k 5600x 3060ti MSI MAG 100m kasa Elimde olan msi coreliquid 240mm sıvı soğutmayı bu sistemde kullanabilir miyim? Anakart olarak Asus Rog Strix B550 F Gaming almama gerek var mı çok fark yaratır mı?
  19. enesgencyk

MSI MAG Forge 100m Kasa ve sıvı soğutma.

MSI MAG Forge 100m Kasanın üst paneline 240mm soğutma sığıyor mu?
Geri