Arama sonuçları: *

1. G

PSU Pinlerim 9070XT Nitro+ kartıma yetmiyor.

en erken 2 haftaya gelir hocam elime, sıkıntı yok derseniz aldığım takdirde bilgilendiririm. kutusundan destekleyici çıkıyor. kullanacağım zaman onu takacağım. 1761659159 öyle yapıcam hocam. böyle bir karta öyle bir düzenek bende istemiyorum.
  2. G

benimkinin linki bu hocam: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=16776
  3. G

teşekkürler usta sana daha iyisi nasip olsun. psu içinden çıkmıyor ben ayriyetten satın almıştım. ama pin muhabbetinde bilgim yoktu ondan patladım.
  4. G

kasamın modeli: VENTO VG4202FL şuanda kullanamıyorum maalesef ama görüntüsü böyle duruyor kasada.
  5. G

evet vatan indirimlerinde aldım. galiba attığınız psu'dan alacağım. teşekkürler arkadaşlar.
  6. G

Merhabalar, geçen hafta Sapphire 9070xt nitro+ kartını aldım ve onun içinde yeni bir 750w nzxt psu aldım(Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze). psu'mda 2 tane 8lik pin var ama ekran kartında 3 tane 8lik pin var dolayısıyla şuanda kullanamıyorum. neler önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.
  7. G

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

nitro modelini siparis ettim. en kotu tokustugu fani cikaririm galiba kasadan. tesekkurler bilgiler icin.
  8. G

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

kasamin destekledigi max gpu uzunlugu 340mm. pulse uzunlugu 320mm, nitro+ uzunlugu 331mm. nitro+ acaba sikinti yaratir mi kasa icin? spesifik olmasi acisindan kasanin modeli: aigo dk353
  9. G

@ruaF1912 9070xt'de karar kildim ama butce biraz kisitli. nitro+ icin 4k'ya neden degiyor hocam bilgilendirir misin? ona gore ayarlamak istiyorum.
  10. G

❌İndirim Bitti! PLAYSTATION 5 1 TB SLİM 19.990 TL 🔥

"ps5 4k oynatiyor" ifadesi eskimedi mi hala arkadaslar? en yakin ornegi olan silent hill f'e bi bakin derim. 4k mi oynuyor mussunuz yoksa 60 fps alabilmek icin 360p'den 1800p'ye upscale mi ediyormus bi bakmak lazim benimde pek fikrim yok acikcasi. siz 4k oynatiyor diyorsaniz neden oynatmasin...
  11. G

30-40k arasi laptop onerisi

Selamlar herkese. bu fiyat bandinda oyun odakli laptop onerebilir misiniz?
  12. G

MSI MP245V MI LENOVO L24I-4A MI?

keske parantez icinde yazdigimi okusaniz...
  13. G

MSI MP245V MI LENOVO L24I-4A MI?

bu aksam bu iki monitorden birini 2. monitor olarak alicam arkadaslar. lenovonun zarifligini cok sevdim ayrica ips panel, msi va panel. sizce hangisi? (sebebiyle soyleyin lutfen tesekkurler)...
  14. G

Gamepower Eva 5 vs Redragon K552 kumara

eyvallah bro sağol
  15. G

Gamepower eva5 mi Havit kb884l mi?

böyle tavsiye yapacaksan yapma knk. kulaklığı iyidir klavyeside iyidir herhalde diye bişey yok.
  16. G

Gamepower Eva 5 vs Redragon K552 kumara

1-2 gün içinde yeni klavye alacağım ve tercihim bu ikisinden yana olacak. Gamepower bana çok daha şık geldi açıkçası. siz ne düşünüyorsunuz? https://www.incehesap.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69630/...
  17. G

laptop soğutucu önerisi

arkadaşlar dostum yeni laptop sipariş etti sizce soğtucu ne alalım benim aklımda zalman ns 2000 var siz ne dersiniz?
  18. G

🔥İndirim 🔥AOC 24G4X 180HZ 0.5 MS 4274₺🔥

ben 24g4x kullanıyorum gayetde memnunum memnun olmadığım tek nokta arayüz tuşları. abimin monitörü asus tuf ve onda tek bir joystick tuşla bütün menü arayüzünü dolaşabiliyordun rahatça. bunda işte tek biraz memnun kalmadığım kısım o mesela aşağı yukarı ypamak için farklı tuşlara basıyorsun zaten...
  19. G

boşver dostum arkadaş 1ms gtgyi beğenmeyip pivotsuzu tercih ediyor bu durumda bize bişey söylemek düşmez ne diyelim...
  20. G

1ms gtg sana yetmiyorsa ben daha da karışmıyorum o zaman kankam kafana göre takıl:) sen pivotsuz olanı al.
Geri